Eres26 perşembe gece 2-3 gibi sancılarım sıklaştı hastaneye gittiğimde doğuruyor gibi durmadığımı söyledi nöbetçi doktor , alttan muayne etti açılma yok diye yolladı. sabah nişanım geldi , kendi doktorumu aradım nişan değildir o gayet iyi duruyosun gelende akıntıdır su bardaktan boşalır gibi gelir dedi cuma yoğun bir akıntı gibiydi oturduğum yere 1 lira boyutunda leke çıktı 50 kadın kimseninde aklına su mu bu acaba demek gelmedi basiret bağlanması🤭cumartesi sabahı genel cerrahi basurdan dolayı biran önce doğurmamı söylemişti onun için gittim, muaynede suyum bitmişti eşim suyun ne zaman bittiğini bilmediğimiz için normal doğum istemedi ben ısrarla normal direttim hemen yatışım yapıldı nts de kalp atışlarıda düzensizdi 7 cm açıklıkla acil sezaryene alındım oğlum kakasını yapmıştı çok şükür hiçbir sağlık problemi yaşamadı. benim gebelik boyunca çok akıntım oldu sürekli turnasol kağıtlarıyla gezdim o bizi biraz şaşırttı bir de hep her gittiğim doktora ya doğurursam anlamazsam diyordum hepsi gülüyordu doğurduğunda anlarsın sancı grlince görürsün diye içime doğmuş doğurdum ve anlamadım sancılar çok acı vermemişti🥹normal doğuracağıma çok emindim rutin epizyotomi yapılmasın diye 11 tane doktor gezdim bu sefer akışa bırakıyorum 2. gebeliğim 7 sene arayla yine yoğun akıntılarla başladık bu sefer ssvd inşallah 🌸