babyou sumeyyeyilmaz bende 6+3 deyim bende mide yanması var bide bugün biraz bulantım oldu ilkinde hiç belirti yaşamamıştım ama bu zor geçecek gibi ben ilkinde sancım gelince sezaryene girmiştim şimdi yine doüumun başlamasını bekleyip sezaryene girmeyi düşünüyorum öyle oluyor mu acaba gün alıp gitmek istemiyorum yani birde oğlum prematüre bunda da erken doğum riskim varmış
sibelcgdm1 sumeyyeyilmaz 5 haftalık bugün tam benim de haziran sonu gösteriyor hasteneye gittim bugün ultrasonda cok bastırmasına rağmen kese gözükmedi haftaya tekrar gideceğim inşallah hayırlısı 🤲🏻☺️
sibelcgdm1 girls35 asko alttan bakmayacağım dedi kendisi bende istemezdim zaten kanamam Vs yok suan da sadece sol kasik ağrısı geliyor arada haftaya da gözükmezse 8 haftalık olunca gidicem bu şekilde yoksa strese giriyorum 😂
svdaaydnn 4+3 daha çok yeni nasip olursa 29 haziran gözüküyor ansezeryan olacak ne olur bilmiyorum 3. Bebeğim ama ilki gibi heyecanlıyım 😂
sumeyyeyilmaz sibelcgdm1 of evt bizde de kese gözükmedi doktor 2 hafta sonra gel dedi 8 haftalık olcaz o zaman görünür artık🤣
sibelcgdm1 sumeyyeyilmaz görünür şekerim bizim bi tanıdık var onun da 8 de gözükmüş geç döllenme demişler önemli olan beta bence 😂 suan düzgün gidiyor bakalım haftaya ne olacak
karayelll 6 haftalık benim de Haziran’da doğumum değerimiz 10 bin çıktı henüz doktora gitmedim keseyi görmedim bu haftalar.da böyle değeri yüksek olan varmı acaba☺️ikiz gebelik olabilir denildi
karayelll Sali gidicem keseyi görmek için ama gurbetteyim ikiz olursa çok zorlanirim diye değişik duygular içindeyim🥹