sumeyyeyilmaz Kızlaar 5+2 günlük olduk bugün. Tahmini doğum 17 haziran gözüküyor ama doktorum sezeryan olursan biraz daha öne çekilebilir dedi çünkü bir önceki doğumumda sezeryandı. Nasıl gidiyor sizlerin bende henüz bulantı aşerme falan yok çok yeni olduğum için heralde🙈 aynı haftalarda olanları görelimm🥳🙌🏻
rukeniko sumeyyeyilmaz benimde ikinci gebeliğim ve hazıranın ilk haftası 7 haftalık olduk 🥰 uyku halsizlik yorgunluk çok oluyor Rabbim hepımize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı bütün çocuklarımızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsın amin 🤲
karpuss sumeyyeyilmaz bende 6+6 haftadayım. Haziran’ın 9′u olarak doğum gözüküyor. Bebeğimle aynı ayda doğum günüm olacak nasipse 🥳💞
rabme sumeyyeyilmaz ben de sizinle aynı haftadayım bulantım yok sadece ara ara kasık ağrılarım oluyor
melikeeer Aramızda 1 gün var benim de ilk gebeliğim heyecanlıyım. Kasık ve bel ağrılarım oluyor ara ara ve sabah erken kalktığımda mide bulantısı. Sağlıcakla kucağımıza alalım hepimiz 💕
Silakgok_12 meff ben 6+2 haftalığım 2 gün önce olmuştu akıntı sekliinde geldi 1 gün sürdü doktora gösterdiğimde kanama falan olmadığını söyledi normal olduğunu söyledi zaten gittiğim günün geceside kesildi hemen
ryhngnrr Benimde 1 haziran gibi gorunuyor dogumum, 7 haftalik oldu bugun🥹 bir kizim var 8 yasinda bukadar sene sonra cok ilginc bir his tekrar ayni duygulari yasamak.. saglikla alalim kucaklarimiza insallah
ysmn3438 4+6 olduk bizde🥹 Hafif ara ara vuran kasık ağrısı dışında bir belirtimiz yok.6 sene aradan sonra sanki ilk gebeliğimmiş gibi tuhaf bir heyecan var,henüz doktor kontrolünü gerçekleştirmedik,nasipse ayın 30’unda🥹🥰
neseaslan91 Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. 5+3 olduk biz de 🥹 heyecanla kalp atışını duymayı bekliyoruz