mucizebebegimmm Arkadaşlar bebişlerinizi ne zaman sünnet ettirdiniz? Nasıl ettirdiniz hastanede mi? Evde mi? Ya da düşünceleriniz çevrenizden deneyiminiz nelerdir yazar mısınız rica etsem?
deletedmom43191 mucizebebegimmm 13 aylikken yaptirdim 2 oglumuda gayet kolay basit gecti sürecimiz sadece ilk gün bensiz gezdi cocuklarim ertesi gün bez giydirdim hic agri acı olmadi
Nigar_A mucizebebegimmm oğlumu 40.günü sünnet ettirmişdik.ilk yapılan iğnede (lokal anestezi için olan) çok ağladı. Hastanede oldu.cerrah yaptı.ilk 2gün ağrı ihtimaline karşı calpol verdim. 1haftada iyileşti bezliyken
Daisyy000 mucizebebegimmm Özel bir sunnet kliniğinde 3.5 aylıkken yaptırdım. Benden size tavsiye 5aylık olmadan kesinlikle yaptırın sonra çok zorlanırsınız
mucizebebegimmm deletedmom43191 bebeğim 43 günlük. Doktorla görüştük uygun yapılmasını öneririm dedi. Dilerim bizimkide kolay geçer.
mucizebebegimmm Nigar_A oğlum 43 günlük. Doktor dün kontrol etti yapılmasını önerdi. Daha küçük hemen iyileşir hareketlenince daha zor olabilir dedi. Pipide sünnete uygun dedi. Bizde bir kaç gün içerisinde yaptırmayı düşünüyoruz.
mucizebebegimmm Daisyy000 bebeğim 43 günlük bir kaç gün içinde yaptırmayı düşünüyoruz. Bakalım nasıl olacak. Beni hem korkutan hem strese sokan bir süreç sünnet.
mlkunal mucizebebegimmm merhaba 2.5 aylıkken yaptırdık böbrek büyümesi vardı ve aşırı işiyordu. Ama pişman oldum pipide yapışıklık oldu 1 seneden fazla krem sürdük
mucizebebegimmm mlkunal çokkk üzüldüm. Bebeğim 43 günlük muayeneleri yapıldı, cerrah uygun yapılmasına bence yaptırın dedi. Bizde düşünüyoruz.
myangelson mucizebebegimmm özel hastanede yaptıracağız normalde 9 aylıkken yaptırırız diyorduk ama biraz daha büyüsün öyle yaptıracağım. Yapışıklık vs durumları olma ihtimaline karşılık biraz daha büyümesini istiyorum
Zeynepefem mucizebebegimmm doktor cok önemli bizim doktorumuz cok ilgiliydi hem ameliyatta hem sonrasında sürekli iletisimdeydik ve bu sağyede bizim için kolay bi surecti. Iyi bir doktor bulun öncelikle
mucizebebegimmm Zeynepefem görüştüğümüz doktor çok iyi numarasını verdi. Öncesi-sonrası her durumda iletişim halinde olabiliriz dedi sağolsun. 43 günlük bebeğim pipisi sünnet için uygun bence yaptırın hareketlenmeden dedi.
Elliiiffff Oğlum 10 aylıkken yaptırmıştık sadece ilk gün ağrısı oldu sonra hafifledi çok şükür, şimdi 2.oğlum olacak, doğumdan hemen sonra daha hastaneden çıkmadan yaptırmak istiyorum eğer herşey yolunda giderse erken doğum VS Bi durum olmazsa
mucizebebegimmm Elliiiffff ilk oğlunuzda geç yaptırıp ikinci oğlunuzda hemen yaptırma sebebini öğrenebilir miyim? Benim ilk oğlum, 43 günlük. Burada özeller 2 aydan önce yapma taraftarı olmadı. Devlet 6 aydan önce yapmıyordu. Ben çok fazla hareketlenmeden bi an önce yapılsın istiyorum (daha hızlı iyileşiyor dediler bide). Doğum yaptığım hastanede doktor pipisinin sünnet için uygun olduğunu söyledi, isterseniz hemen yaparız dedi. Bir kaç gün içinde yaptırmayı düşünüyorum. Sizlerede bi danışmak istedim.
Nigar_A mucizebebegimmm doktor da engel görmemişse bence de yaptırın.hareketlenmemişken, dokunmalar, yan dönmeler başlamadan en güzeli.1haftada toparlıyor.her aşamada doktorla iletişimde olun.
monica50 mucizebebegimmm hem dini açıdan hem tıbbi olarak zorunluluğu olan bir işlem değil, sırf gelenek olmuş diye oğlumuzun kendisine sormadan organını kestirmek istemiyoruz. büyüyüp aklı başına geldiğinde kendisi karar verecek, istemezse de kimse onu zorlamayacak
myangelson mucizebebegimmm bazılarında olabiliyormuş. Bir de bebek tombişse daha çok gömülme yapışma ihtimali oluyormuş. Sosyal medyada bir doktorda okudum öncesinde de bir kaç yerde okumuştum oğlunu erken sünnet ettirip 2-3 kere daha ameliyat olduğunu veya yapışıklık ile uğraşanlari bende tereddutte kaldım
mucizebebegimmm Zeynepefem ya evet. Ben maraşta yaşıyorum. Burada özeller 2 aydan önce pek önermediler devlet 6 aydan önce yapmıyormuş. Doğum yaptığım hastane Antep’te oraya gittik dün oradaki doktor pipisi uygun hemen yapabiliriz dedi. Ve sünnet işi ben hem korkutan hem strese sokan bir şey şu an. Bir an önce olsun bitsin istiyorum.
Elliiiffff mucizebebegimmm oğlumu 10 aylıkken yaptırmıştık baya hareketliydi, emekliyordu o yüzden zorlanmıştık. Bu sefer kundaktayken istiyorum hareket edip canı yanmasın diye. Tabi doktorlar nasıl uygun görürse, belki küçük olduğu için tavsiye etmezler bilemiyorum ama kendimce öyle düşündüm 😊
Aselyusra mucizebebegimmm ben devlette yaptırdım 3 aylıktı. Ve yanımızda kırkı çıkmamış bebek vardı ona da yapıldı