Perim2 Gulkiz22 canım arkadaşımın kızı ve eşi kaldı yanında ama kızı beş altı yaşlarındaydı senin kızın ne tepki verir anlayabilir mi ağrın olcak ister istemez onunla da ilgilenmek zorunda kalabilirsin bence kızın küçük bir yere emanet etmen daha mantıklı sağlıkla al kucağına
Zeynepefem Gulkiz22 bence cpcuk hastanede olmaz canim gece falan rahat yatamaz perişan olur sen anneni çağır evde cocugun yanında kalsın eşinde hastanede seninle kalsın daha mantıklı
Gulkiz22 Zeynepefem bende öyle düşüncedeydim annemde öyle diyor eşimde herkes sonra gelsin ilk zamanları biz atlatalım düşüncesinde
Gulkiz22 Aloska eşimde böyle diyor ama beni tek düşündüren kızım ama eşimde korkma herşeyin farkında zaten konrollere geliyor seni görüyor bi şekilde hallederiz kafasında
Zeynepefem Gulkiz22 asıl ilk zamanlar zor oluyor ama kiz olmasa yine eşinle ikiniz halledersiniz ama kizda olunca zor canim. Birde senin illa ki ağrıların olacak eşin hem bebeğe hem büyüğe tek bakamaz bence. Ki dediğim gibi baksa bile hastane ortamında çocukta perişan olur bence götürmeyin
Nihan87 Ben de hastaneye sadece eşimi istiyorum bu sefer, oğlumu kayınvalidemle eve bırakacağım, beni o halde görmesini istemiyorum, mümkünse ayaklandığımda biraz elim yüzüm düzeldiğinde gelmelerini isteyeceğim.
Mmey35 Gulkiz22 Geeçekten öyle nasıl mutlu olacaksan öyle yap. Tabi ki zor olabilir kolay değil ama bu zorluğu her zaman anneler çekmemeli biraz babalar da taşın altına elini koysun baksın işine sanki.
Gulkiz22 Mmey35 doğru söylüyorsunuz bu kadar ısrar ediyor diyorum acaba alsın sorumluluğu bakalım napacak