edaabykl mlkunal tatliyi cok seven ben oglumda agzima koyamamistim gorunce midem bulaniyodu hep tuzlu ve eksi aşerdim yedimm siimdii ikinci gebeliğim aksine hep tatli istiyorum ve yiyorum bulantı belirti hic bisekilde yok bakalim cinsiyetimiz ne olacak 🌸🥰
mlkunal edaabykl bende oğlumda 5 ay mahvoldum o bulantıdan bide son 1 ay bunda 11. Haftadayım yeni yeni başladı ve o kadar çok olmuyor
mlkunal edaabykl işte benimde oğlumda 6. Haftada bi başladı 15 e kadar mahvoldum bunda 11 deyim yeni yeni bulantım var bide koku hassasiyetim çoktu oğlumda 😮💨
edaabykl mlkunal bende ayni oglumda cok bulaanti kusma yasadim hemde ogrendigim haftalarda 5.haftada başlamıştı bu hamileligimde 8+4 um henuz hic midem bulanmadı hep tatli yiyesim var insallah bitane kizim olur cok istiyorum rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah 🤲🏼🥰
Zeynepefem mlkunal hepsi batıl inanç ben her sabah haşlanmış yumurta yerim eti de cok severim sürekli yerim ama kizim olacak inşallah :)
edaabykl mlkunal ayni valla ne yemek yapabilirdim ne yiyebilirdim simdide her saniye acim sanki biseler hep istiyorum hep tatli özellikle 🫣 bos bos kilo alcam yaa
Sisihappy mlkunal ben 20 haftalık hamileyim şuan ilk zamanlar çok kötü geçti bi lokma yiyemedim sayılır ama canım iki ley çekmişti biri nar suyu diğeri sulu salatanın suyu kalır ya dibinde onu ekmeğe banıp yemek istemiştim normalde tatlı delisi ben o zaman asla yiyemiyordum kahve çay içemiyordum ve cinsiyet erkek
mlkunal Sisihappy @elif1453658_ @ayseveysel @Eres26 Kızlar benimde mi bu erkek acaba 😁😁 bende salata suyuna banıyorum Ahaha
elif1453658_ mlkunal ya bende 11 haftalığım ve sürekli tatlı aşeriyorum bütün bütün hurafaler de erkek gösteriyo sizde de öyle mi olmuştu
ayseveysel Çok aşermem olmadı ama tatlıdan tiksindim asla tatlı yiyemiyorum hep ekşi ve acı baharatlı şeyler istiyorum, bir tek acılı ekşili dolma aşermiştim☺️ şuan 13. Haftamdayım
elif1453658_ mlkunal ayy bende bilemiyorum ilk çocuğum sıfır tecrübem var tecrübelilerden cevaplar bekliyoruzz
mlkunal Hnddmr ayy bende salatalık turşusu Baya yiyorum oğlumda neyden tiksindiysem bunda yiyorum tavuk turşu ve sarımsaktan aşırı tiksinmiştim ama Şuan yiyorum