mlkunal Kızlar ben oğlumda hep tatlı yedim karabiber deli gibi canım istiyordu portakal mandalina bu hamileliğimde limonata şalgam suyu yoğurtlu çorbalar işte ketçaplı şeyler bazen kek 😂 ama tatlı fazla yiyemiyorum ve meraktayım acaba ne olacak:))
lux38 mlkunal çiğ köfte portakal mandalina hep ekşi seylrr istedim oğlum olacak kızımda da tatlı aşermiştim
myangelson mlkunal tatlıdan tiksindim ikisinde de. Ekşi yemek istedim hep. Erkek cinsiyetler. Hatta bu oğlumda sürekli etli yemekler istiyordum
mlkunal myangelson evet yaa etli yemekleri bende oğlumda yedim haşlanmış yumurta bide proteinli yenirse erkek oluyor genelde diyorlar☺️
Zeynepefem mlkunal hepsi batıl inanç ben her sabah haşlanmış yumurta yerim eti de cok severim sürekli yerim ama kizim olacak inşallah :)
xxxyz myangelson bende yumurtta yiyemyrm canm cekyr ama yiyemyrm tek yedgm sey ananas tatlı canm cok tatlı cekyr goruncede midem bulanıyor😂 kırmızı lahanan limon tuz en cok yedgm sey
Gencbirannis mlkunal oğlumda deli gibi tatlı çikolata falan yerdim şimdiki hep ekşi tuzlu tatlı 0 meyve suyu bile içemiyorum cinsiyet kız inşallah
Fatmanur_0416 mlkunal ben aşırı ekşi aşerdim halen de öyle devam ediyor turşu suyu limona tuz döküp yemek acı şeyler falan istiyorum aslında tatlı seven biriyim bu hamileliğimde tatlıdan nefret etmeye başladım artık yemiyorum yani ama kızım olacak 😅 bu 2 haftadır mandalinaya sardım ama ne kadar yesem de doymuyorum o ayrı 🤭🤭
mlkunal Fatmanur_0416 ayy bende şalgam falan içiyorum acılı acılı inşallah hayırlı sağlıklı şekilde bir kızım olur🫠🥰