Meltemanneolsun Deleted33000 oyy bebişim zaten benim ayakta durmami sağlayan onun bakımı derken unutuyorum çoğu şeyi iyi ki yapmışım 🥰🩷
Deleted33000 Meltemanneolsun çok iyi canim bı bakmışsın oda büyümüş sende hastalığı atlatmışsin inşallah
bebeklerim__ Meltemanneolsun bu yoldan gecmis birisi olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki.. insallah en kısa zamanda atlattım posti görürüz. Aldigin her serumun damlasi bedenine sifa olsun inşallah.. hic yaşamamış görmemiş gibi atlat.
bebeklerim__ Meltemanneolsun lenfomaydi canim. Basta kabbulenme evresi zor olmusti ne yalan söyleyeyim. Sonra hep moralimi yüksek tuttum dikkat ettim. Geçeceğine inandım. En büyük moral bence bu geçeceğine inanmak kötüyü düşünmemek. İnşallah sende gecireceksin inaniyorum.
Meltemanneolsun bebeklerim__ çok geçmiş olsun 🙏🏼 bir daha gelmesin🙏🏼 ben kabullendim artık ilk ogrendigimde hep agladim 2 ay önce lohusaydim daha öyle olunca hiç durmadan ağladım şimdi biraz daha moralimi yüksek tutuyorum bebisime verdim kendimi
bebeklerim__ Meltemanneolsun lohusalikta olması daha kötü olmus kuzum ama geçecek hepsi bak .. nasılsın aldin mi kemoyu 3 sene oldu ben atlatalınsmdi bak saçlarım belime gelmelik olduu
deletedmom43191 Meltemanneolsun hamile degilim ama insallah sifana kavuşursun rabbim yardımcınız olsun inşallah 😘
Meltemanneolsun deletedmom43191 ayy canım benim her bir duaya ihtiyacım var peygamberimizin bu sözü çok hoşuma gider ,“Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlememiştir.”
deletedmom43191 Meltemanneolsun 🥺 rabbim tez vakitte sıkıntılarını dindirsin 😔😔 sende bana dua eder misin baya zor sıkıntılı dönemden geciyorum
Meltemanneolsun deletedmom43191 tabiiki de ederim Allah bir an önce sıkıntılarindan kurtarsın hiç yaşanmamış gibi olsun musmutlu günlerin olsun
visnelicheescake Meltemanneolsun Rabbim seni evladına bağışlasın gülüm üzülme derdi veren rabbim dermanını da verecektir imtihan hepsi sabretmek gerekir inşallah safi ismi ile sifani verir sana 🥹
qunes1 Meltemanneolsun Rabbim şifa versin kızının bebeklerini büyüt torunlarının evlendiğini gör inşallah uzun sağlıklı ömrün olsun sevdiklerinle beraber ..bu süreci en kısa sürede en iyi şekilde atlatacaksın inşallah
Meltemanneolsun qunes1 inşallah canım 🙏🏼 torunumun evlendigini görmem biraz zor 😂 şu an 37 yaşındayım geç evlendim ama yine de inşallah görürüm 90 yaşını görmem Lazim 🥰😂