Meltemanneolsun Ve bir kemoterapi günü daha geldi çattı.. dualarınıza ihtiyacım var kizlar. Hamilelerin duaları kabul olurmuş. Allah’ım beni kızıma kızımı da bana bağışlasın. Onun büyüdüğünü görmek istiyorum. Şimdiden herkese teşekkürler
Daisyy000 Meltemanneolsun İnşallah en yakın zamanda ‘atlattım’ postunuzu görürüz❤️ Allah şifa versin sizi ailenize bağışlasın..
Dnz_glgnl Meltemanneolsun Rabbim acil şifalar versin inşallah sizi sevdiklerinize bağışlasın umarım biran önce iyileşirsiniz 🤲🏻
Ballkusum_33 Meltemanneolsun Allah size ve sizin gibi tüm hastalara şifa versin inşallah. En yakın zamanda atlatmanız dileğiyle 🤲🏻🌸
Kalbimde Meltemanneolsun Rabbim dana şafi ismi ile şifa versin inşallah Eabbim sağlıklı uzun ömürler nasıp etsin evladınla sana inşallah hemencecik atlatırsın bu kötü günleri Rabbim büyük tevekkül etmekten başka bir çaremiz yol Rabbim kolaylıkla atlatmanı nasip etsin inşallah🩷🩷
Emlly Meltemanneolsun ayy canım benim çok geçmiş olsun Allah seni kızına kızını sana bağışlasın bu gibi hastalıklarda moral umut çok önemli 🌸💞 Sağlıkla huzurla ömrün olsun inaşşalah 💜
Deleted33000 Meltemanneolsun rabbim sana güç kuvvet versin canım kizini sana seni ona bağışlasın inşallah birgün burda bu hastalığı yendim diye postunu da okuruz canım benim🥰🥰🥰
Kukoss Allahim sifa versin artik tedaviler kolaylasti hiic uzulme korkma hersey gecicek once buna inaniyoruz ❤️❤️❤️ buraya iyilestigini yakin zamanda yazicaksin inaniyorum ve bekliyorum ❤️❤️❤️❤️
teraziela Meltemanneolsun Dualarım seninle canım inşallah en kısa zaman da bu zorlu süreçi atlatırsın♥️🙏🙏 Allah seni ailene bağışlasın 🙏🙏🙏♥️
Meltemanneolsun Deleted33000 oyy bebişim zaten benim ayakta durmami sağlayan onun bakımı derken unutuyorum çoğu şeyi iyi ki yapmışım 🥰🩷