EcemErgen Sananeki bazen boyle icimde kelebek kipirdiyor gibi oluyor ama normalde 20 haftadan once hissedilmiyomus :)
Gizem_miros Eda0509 aa bolemi oluyo erkek benim oglum var ama doktor gostermedi bana ondan bilmiyordum sagol canim benim ❤🤣🤣
Eda0509 Gizem_miros benim doktor bacaklarının arasına baktı direk böyle çıkıntı vardı cnm 😊 rica ederim
Gizem_miros Eda0509 aynen canim benim ikinci cok merak ediyirum daha 1 hafta var valla canima tak etti 🤣🤣
EcemErgen Bayan_narsis benimkide gostermiyodu bacaklari kapaliydi sonradan ben konustum hadi annecim goster dedim gosterdi valla cocuk hissetti 😂😂 doktorda güldü😂😂
Mehtug EcemErgen EcemErgen EcemErgen dr giderkn bebek hareketlensin fln diye bisey yedinizmi bn cikolata yedim ama gostermedi oneriniz varmi acaba
EcemErgen Mehtug 13. Haftada gittigimde cikolata yemistim hareketliydi. Ama genelde yemesemde ultrasonda baya eli kolu bacagi ayagi hep hareketli 👶🏻
EcemErgen Tugbakaya ay herkes oyle diyor :) aslında gönlümdeki kızdı ama hissettigim hep erkekti. Benim icin fark etmez kiz erkek saglikli ya onemli olan o💕 kizimda olsa sevinirdim bukadar kuzuu :)))