EcemErgen https://hizliresim.com/V9RdJZ Benimle birlikte cinsiyet tahmini yapan ve sonucun ne olduğunu bekleyen anneler vardı 👶🏻 16 haftalık ultrason görüntüsü bu ve doktorumuz erkek dedi 🤚👪🤰🏻❣
Gizem_miros EcemErgen oo hayirli osun kzun dalrisi benim basima ben sana erkek demistim cunku hisleerim kuvvetlidir 😂😂
Elcnekc EcemErgen hayırlı olsun canım bende bi an evvel şu soru işareti bitse iyi olacak ama daha 14+3 değişir diye gitmiyorum😊
EcemErgen Gizem_miros evet gizoş sen erkek demiştin😂 bende hep erkek hissediyodum erkek oldu organını da gördük doktor önce yuzde 90 erkek dedi sonra biraz daha hareketlendi bebegim bu sefer yuzde 95 erkek dedi sonra bakti kesin erkek dedi haaha 🤣🤣
Mehtug EcemErgen EcemErgen EcemErgen dr giderkn bebek hareketlensin fln diye bisey yedinizmi bn cikolata yedim ama gostermedi oneriniz varmi acaba
Gizem_miros EcemErgen ay canim hayirli olsum darisi bana ya pipi nasil bisey cikinti gibi mi kiz bir oglum var ama pipi nasil bilmiyorum ultrasonda cikintimi oluyor yoksa uzun mu duruyor 🤣🤣
EcemErgen Gizem_miros bacaklarini gosteriyor doktor. Bacaklarinin arasinda ufacik cikinti varsa pipidir 🤭
Gizem_miros EcemErgen vallami kuzum ben kiz hissediyorum ama bakalim insallh kndimede tutar hersey kizi gosteriyor hissimde ole pipi gorursem şok olurum🤣🤣🤣
Gizem_miros Eda0509 nasil bisey olur kuzum o cikinti ya nokta gibimi bole nokta gibi beyazmi yoksa uzunmu pipi buyuktekiler gibimi bana oglumda gostermediler ya oyuzden bilmiom 🤣
EcemErgen Bayan_narsis benimkide gostermiyodu bacaklari kapaliydi sonradan ben konustum hadi annecim goster dedim gosterdi valla cocuk hissetti 😂😂 doktorda güldü😂😂