gozdenur06 Kızlar dün acilde kan verip öğrendim gebeliğimi doktor kontrolü için pazartesiyi yani 4 gün bekleyeceğim sizce çokmu geç kalmış olurum bi sorun olurmu korkuyorum bi aksilik yaşanacak diye
asil15 gozdenur06 neden geç olsun ben kan testinden 2 hafta sonrasında herseyi net görmek için geç gitmistim
zuleyhaserdar gozdenur06 bu beklemeler beni sinir ediyor zaten her gün olsa her gün giderim doğurana kadar ama yok 2 hafta sonra gel yok 3 hafta sonra hiç bizi düşünen yok nasıl sabredicez diye😃
girls35 gozdenur06 gözdecim bence doktor kontrolüne git hatta idrar testide yaptır idrar enfeksiyonu vs var mı diye bende o çıktı ve bu enfeksiyon ciddi zarar veriyormuş düşük sebebiymiş git testinide yaptır için rahat etsin
gozdenur06 lfkfkdk geçen ay test yaptım pozitif çıktı aradan 3 gün geçti kan verdim beta 2.30 çıktı ve kan verdiğim gün kanamam oldu ve adet oldum kimyasal gebelik geçirmiş olabilirim ama bu bir ihtimal net emin değilim
gozdenur06 asil15 doğrudur ilk gebelik ve tecrübesizlikten ne yapacağımı bilmiyorum dış gebelikden vs korkuyorum
lfkfkdk gozdenur06 betanızın yüksekliği gayet iyi iki gün sonra tekrar verip artışı kontrol edin isterseniz önemli olan o çünkü iki güne bir 2 kat artmış olması gerekiyor
asil15 gozdenur06 size tavsiyem kötü şeyler düşünmeyin ne kadar çok düşününce insanın başına cidden geliyor ben buju çok iyi yasadim.
gozdenur06 lfkfkdk kadın doğuma randevu aldım pazartesi günü orada versem tekrardan beta hcg için çünkü kan vermem için acile gitmem gerekiyo sağlık ocağım burada deil ve gittiğimde ilgilenmediler kayıtlı olmadığım için
gozdenur06 zuleyhaserdar gerçekten öyle ben daha bu serüvene atılmadım ama eşimin işleri yüzünden beklemek zorundayım hastane çok uzak tek başıma gidemiyorum 😂🤦🏼♀️
lfkfkdk gozdenur06 yani yaşadığınız yerde nasıl ilerliyor prosedür bilmiyorum ama benim doktorum 2 gün takipten sonra gidilmesini öneriyor en azından sağlıklı bir artış var mı diye
gozdenur06 sude_18 hayır henüz hiç kontrole vs gitmedim evdeki test sonucu öğrendim dün akşam da acilde kan verdim sonuçlarda 1827 yazıyodu
arilanki_ erken değil kuzum 1-2 defa 2 günde bir beta takibi yap. ben 4+1 de hamile olduğumu öğrendim ilk muayeneye 6+4 de gittim direkt kalp atşını duydum. çokta erken gitmeye gerek yok bence
gozdenur06 arilanki_ yani bi 10 gün kadar daha bekleyeyimmi sizce son adet günüme göre hesaplayınca 4+4 üm şuan tahmini
sude_18 gozdenur06 siz daha iyi bilirsiniz tabi ama tek doz bile çok önemli bence ezcacizina ya da sağlık ocağındaki doktorunuza sorarak bile başlayın gidene kadar doz eksilmesin bence Benim doktorum folidoce diye bir folik asit başlatmıştı onerebilirim 🥰
ylnydgd gozdenur06 aynı yerde 48 saat arayla kan verip en az %60 arttığını görmeniz gerekli gebelik sağlıklı ilerliyor diyebilmek için.
arilanki_ gozdenur06 yani bence beklemek daha mantıklı stres olmazsın en azından. beta takibi yap artışını gözlemle kanaman falan olmazsa bence biraz beklemek daha mantıklı