Tugba553 Kızlar sizde durumlar nedir test yaptınız mı ya da ne zaman yapacaksınız belirtileriniz neler
Mavimsimavi Tugba553 Bat 17 dün test yaptım negatif yani bundan sonrada pozitife dönmez galiba bu aydan çok umutluydum 😞
kirmizibasliklikiz98- Bat 19 bugün Awox test yaptım. Testin üstünü kaldırınca kıl gibi bir çizgi var yalnızca flaşla görünen ama kamera görünmüyor. Adet gününü bekliyorum artık
honeyandsun Benim de bat 18. Beta 142 çıktı 🥲 umarım erken öğrendiğim için bu kadar düşüktür başka bir problem yaşamam. Doktorum tahminimce 10-12 günlük dedi 🙏🏻
Mrszeyna honeyandsun merhaba canm benimde bat 19 bende 15 ekimde kan verdim 15 çıktı senin gayet iyi değer adete 2 gün kalamı verdin kanı acaba
Mrszeyna honeyandsun merhaba canm benimde bat 19 bende 15 ekimde kan verdim 15 çıktı senin gayet iyi değer adete 2 gün kalamı verdin kanı acaba
nazli_sn honeyandsun Tugba553 bende cuma günü yaptım beta 318 cıktı pazartesi gittim doktora 1200 cıktı pazartesi günü inşallah keseyi görürürz kızlar dua edın
Murry Bende bu ay batı heyecanla bekliyorum. Bat 18 yarın sabah test yapıcam . Dünden beri de önceden beridir hissettiğim belirtiler kayboldu bir anda. Adete de hazırlıyor olabilir vücut kendini bilemiyorum
dilaraakk Murry benimde dün bata 2 gün kala geçti yarın bat gunum bugün yine basladı dün sizin gibi düşünmüştüm bende yarın test yapıcam regl olmazsam
honeyandsun Mrszeyna merhaba canım 🌸 evet 2 gün kala verdim 142 çıktı. Cumartesi günü tekrar kan vereceğim aile hekimim 2 günde bir vermen lazım dedi. Cumartesiyi bekliyorum merakla heyecanlıyız 🥲