firdevsalp Tetonoz aşısının ilk dozunu kaçıncı hafta da yaptırdınız doktorunuza danıştınız mı yoksa sağlık ocağından aranınca gidip yaptırdınız mı ilk gebeliğim olduğu için bilmiyorum
hulya10 firdevsalp 24de yaptırmıştım bir ay sonra da 2. Dozu oldum doktoruma danıştım iki dozu da yaptırmamı önerdi
Aysenurkeser firdevsalp ben 20. Haftada olmuştum doktorum iki doz olmam gerektiğini söyledi ama 26. Haftadayım 2. Dozu ilerleyen zamanda olmayı planlıyorum
Deletedmom_297 firdevsalp doktora sormadım ama genelde öneriliyor bugün yaptırdım ilk doz ilk gebelik
firdevsalp Teşekkürler bende doktorumla görüştüm 23. Haftada ilk dozu olalım bir ay sonrada ikinci dozu yaptırırsın dedi
awdghv 21+3 bugün yaptırdım doktorum ilkini 20 de yaptır dedi ama sağlık ocağı 21 olsun biraz dedi o yüzden bugün yaptılar diğeri de 27. Haftada yapılacak ama sağlık ocağı bir ay sonra dedi benim doktorla sağlık ocağı farklı zamanlar söylüyor ☺️
firdevsalp awdghv sağlık ocağı da beni hemen gelin 19 da yapalım diye ısrarla aramıştı bende doktoruma sormadan gitmek istemedim
Rabia-Bay44 firdevsalp Bana da sağlık ocağı 18 haftalıkken gelin dedi şuan 19 haftalık oldum 20.hafta da olmak istiyorum bende çoğu insan o haftalarda yapıyor kafam karıştı iyice
Rabia-Bay44 firdevsalp Danıştım bu hafta gidebilirsin dedi ama daha önce bir erken doğum kaybım var tetenoz hakkında bazı kötü yorumlar okuyunca biraz daha ertelemek istedim sizler doktorun söylediği haftada mı gittiniz
firdevsalp Rabia-Bay44 başınız sağ olsun ben daha 20+3 üm 3 hafta sonra doktorumun dediği gibi gideceğim inanın hiç bilgim yok sadece tetonozun anneyi sezeryan da koruduğu ve bebeği de doğunca 2 ay boğmaca dan koruduğunu söyledi hemşire o kadar bilgim var aşı hakkında Allah esirgesin diyelim Rabbim herkesin evladını sağ salim kavuştursun tüm annelere
Rabia-Bay44 firdevsalp Amin inşallah biz de neye inanıp inanmıycağımızı şaşırdık bazı kadın doğumcular kesinlikle yapılmalı bazısı yapılmamalı diyor biz de hangisine uyacağımızı bilemez olduk
firdevsalp Deletedmom_297 evet öneriliyor bende yaptıracağım inşallah zamanı gelince yan etkisi oldu mu sizde kolda ağrı ateş gibi
Rabia-Bay44 Deletedmom_297 Erken doğumu tetiklediğini filan okumuştum burada kimisi tetenoz olduktan sonra bebeğini kaybettiğini filan yazmıştı daha önce erken bir kaybım olduğundan tedirgin oldum