fyzbrk Bebek arabası almayı düşünüyorum, kullanımı kolay, fiyat olarakta orta segment olmalı, puset takılabilenlerden olmalı ve aynı zamanda estetikte görünmeli. Kanz markasını düşünüyorum. Sizin deneyimleriniz ile bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim.
doimom fyzbrk e bebekte baktım personel yardımcı oldu özelliklerini felan gösterdi katlanması kolaylığını sevdim görüntü olarakta kaliteli ağır bir parça duruyor
fyzbrk doimom teşekkürler 🙏🏻🙏🏻bizim henüz mağazalara bakma fırsatımız olmadı ama ilk fırsatta bakacağım
meryys anneoluyorummm103 Kraft kenya i size ile aynı mı o bende ikizler için genel bir bakıyorum gurkan bebe onu önerdi de ikizler için yanyana birlestirmek icin
Yayalin doimom şuan görünmüyor kalmamış yazdığımda vardı ama benin dediğim Kenya pr modeli 18 e düşmüştü galiba aralarında hiç bir fark yok nerdeyse mağazaya gidip bı bakın bence kaçırmayın
gzeem1 doimom internette olduğu zaman mağazada da oluyor ben internette görüp gidip mağazadan almıştım
doimom gzeem1 kraft kenya pr yazıyorum aynıları çıkıyor 26,500₺ olarak internette stokta gözüküyor civilde pr girince stok yok diyor bulamadım sanırım😏
Yayalin doimom Daha sabah baktım vardı ama uygun fiyatli diye kalmamış ayağınız düşerse civile gidip bı bakın bence eminim çünkü fiyatından yada en yakın çivili arayıp sorun Kraft Kenya pr kampanyali olan varmı fiyatı nedir diye