kirmizibasliklikiz98- 13 ve 14 ekimde yerleşme kanaması gibi bir durum yaşadım ve bu sabah adete 3 gün kala Awox test yaptım negatif. Olsa çıkardı herhalde dimi. Sizin sonradan değiştiği oldu mu?
Busranur_mnts kirmizibasliklikiz98- adet gününü ya da gecikmeyi bekleyin geç yerleşme falan olabilir çıkan da var çıkmayan da
xyzxyz kirmizibasliklikiz98- 13-14 ekimde tutunma olduysa 16 da testte çıkması pek mümkün değil gibi. Zaten bir gün sonra hcg salgılar o da çok çok az
samira555 kirmizibasliklikiz98- testin resmini atabilir misin çizgi vardır belki ama awox yanıltmaz ben defalarca yaptım negatif çıktı gebe olduğumda silik çizgi çıktı adetime de 8 gün felan vardı
kirmizibasliklikiz98- nurssmom Busranur_mnts Şimdi de içini açıp baktım flaş tutunca görünen kıl gibi bir çizgi var
Busranur_mnts kirmizibasliklikiz98- bende awox kuruma çıkarmadı inşallah gebelik vardır canım ysrın falan yine dene bende de ilk ysptım negatfiti baya baktım bişey yoktu ertesi gün gölge gibi oldu sonraki gün de silik çizgi çıktı
Busranur_mnts kirmizibasliklikiz98- ben pcostum klomen kullandım da tahmini adete 3 gün kala çıktı galiba ama yumurtam 18. Gün çatladı
ezoocum xyzxyz sonuç 10-11 olsa bile testlerde çıkabiliyor artık ben 27 ile öğrendim awox test yapıp çok ince bir çizgi görüp kan verdim
kirmizibasliklikiz98- xyzxyz ovulasyon takibi yapmadım ancak uygulamaya göre ve kendi vücudumu takibime göre 4-5 Ekim gibi olduğunu düşünüyorum 🙏🏻🌸
kirmizibasliklikiz98- xyzxyz döngüm genelde 26 gün. Son adet tarihim 23 Eylül. Beklenen adet tarihim 19 ekim
kirmizibasliklikiz98- samira555 hiç çizgi görünmüyor sadece üstünü kaldırıp flaşla bakınca kıl gibi çizgi gördüm ama kamerada hiç görünmüyor maalesef