Deletedmom_247 aysegulozak hayır canım gidemedim henüz :( bir toplantıyya katılmak zorunda kaldım 30-45 dkya kadar gideceğim. Haber vereceğim
Ozgyy Bende merak ettim inşallah gebesindir bizde çok bekledik bebeğimizi sende alırsın inşallah bu güzel haberi
Deletedmom_247 Ozgyy ne kadar güzel bir mesaj böyle ❤️ allah razı olsun inşallah canım beniim amiiiin ❤️
Deletedmom_247 Cimcime30 bende heyecandan sürekli bakıyorum ama henüz açıklanmadı sürekli yeniliyorum sayfayı
Deletedmom_247 Yusufunannesi_ hadi inşallah güzel haberler alırız canım ben kan verdim de geldim sonucu bekliyorum şuan
Deletedmom_247 Negatif kızlar çok üzgünüm :( daha ne kadar devam edecek böyle :(( @Cimcime30 @semiii @Ozgyy @aysegulozak @Yusufunannesi_ @tanemm19
Cimcime30 Deletedmom_247 üzülme desem de boş çünkü aynı şeyleri bende yaşıyorum zor bır durum Rabbım hayırlı zamanda versın
semiii Deletedmom_247 beklemediğin anda gelir tatlım hiç takma kafana benim rahime polikistik dediler hsg’e girecektim bir baktım hamileyim 🙃💕
tanemm19 Deletedmom_247 🥺🥺🥺 canım benim rabbim daha güzel bir haberle sevindirir inşallah sabret lütfen 🙏