beautymom azee16 bende şimdi öğrendim doktorum bu test sonuclarını istemişti e nabızdan gördüm çok korkuyorum çocuk işitme kaybı olabilir yazıyor ne yapacak ne eddicem
beautymom svgxx kuzum ben de post açtım yorumları okuyabilirsin korkulacak bişey yokmuş meğersem pozitif çıkması gerekiyormuş zaten
beautymom senos15 bu ikisi pozitif çıkması gerekiyor muş cnm yani bağışıklık kazandım demekmiş doktor bişey demedi mi sana
senos15 beautymom daha sonucu göstermedim canım doktora ama chatcbt ye attım normal dedi google tehlikeli diyor kafam karıştı bağışıklığım yom ise bu 4. Gebeliğim digerlerinde de negatif çıkması gerekiyor hiç hatırlamıyorum ki doktor ne dedi bu konu için
beautymom senos15 korkma cnm onun da önlemi varmış korka bileciğimiz bişey değil çokta ne zaman gidiceksin doktora
ahsencim azee16 azee16 ıgg pozitif ıgm negatif çıkması gerekiyor ıgg nin pozitif olması iyi bişey vücudun bağışıklık kazanmış oluyor ama asıl önemli olan ıgm nin negatif olması gerekiyor benim ıgm pozitif çıktı ilaç kullanıyorum
senos15 Bbgg ayy çok şükür herkesin pozitif çıkınca benim niye negatif dedim bir an başka test o zaman onların ki canım ☺️