azee16 Kızlar kan testimde doktor enfeksiyon bölümüne gönderdi cmv ıgg pozitif çıkmış bu Durumu yaşayan oldu mu inşallah kötü bişey değildir
Zeyynepp1 azee16 @svgxx benim de ıgg ve ıgm pozitifti çok korkmuştum tedirgin olmuştum daha sonra avidite testi yapıldı 85 geldi sonucu doktor daha önce geçirmişsin sıkıntı olmaz dedi bir daha da konusu açılmadı şu an 36+4 üm
butterflyys azee16 anti değerlerin genelde pozitif çıkması gerekir canım bağışıklığını test etmek için yapılıyor bu testler bence korkulacak bişey değil
sngl2404 Benimde pozitif doktor dün baktı çok iyi dedi. Zaten pozitif olması gerekiyor. Senin hastalığa bağışıklığın var demek. Doktor değilim kendi bilgilerim Seni neden yönlendirmişki başka değerden dolayı olabilir mi
sngl2404 svgxx Hayır daha önce bagışıklık kazanmış oluyorsun oyüzden pozitif çıkıyor ve bu iyi birşey. Özellikle konuştuk yani doktorla
Zeyynepp1 svgxx hiç bi belirtim olmadı baya şok olmuştum pozitif gelince. Bebek için de bir şey dememişlerdi detaylıda
svgxx ben 5 aylıkken ogrendım onceden gecırdıgımı hıcbı tedavı yapılmadı ama detaylım temız cıkıyor dogunca anlasılır dedıler
svgxx butterflyys aktivide testı yapılöadı sadece bı daha kan testı yaptılar oda gecırmısım dedı doktor vucudum sadece bagısıklık kazanmıs ama cocuk dogunca anlasılır felan dıyınce cok korktum olumlu konusmadı o yuzden
Zeyynepp1 svgxx hamileliğin ilk haftalarında işte pozitif çıkınca hemen ardından avidite testi istemişti ertelememişti yani sonra yüksek avidite çıkınca önceden geçirilmiş dedi bir dahada konusu açılmadı