Bburcuyavuzz Tek değilmişim buna sevindim tam uykuya gecicem uyuyamıyorum valla sinirim bozuldu kızlar
seva-1 Bburcuyavuzz kelin ilacı olsa başına sürermiş 😂 ben nefes alamıyorum diye uyuyamıyorum hamileliğimin başından beri burnum tıkalı
Bburcuyavuzz Bende de var biraz eskidi gibi tam nefes alamıyorum o yüzden de uyamıyorum bide ben bursadayım sular kesilmişti erken geldi borulardan ses gelmiş korktum o yüzden de uykum kaçtı bir sürü sebep birleşti
seva-1 Bburcuyavuzz ayy kötü olmuş ya insan korkunca daha stresli ve tedirgin oluyor uyku hepten kaçıyor
Mombloggg Ayy bende uyuyamiyorum kizim uyandi su verdim uykum kacti tam uyuyacagim zaman da esim ise gidicek tekrar kalkmak zorunda kalicam ve artik gune puanim 0
Bburcuyavuzz Meyra19 Allah kolaylık versin inşallah en güzel ve sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir bebiş ikinizinde sağlığı yerinde olur 💐şimdiden Allah analı babalı büyütsün
Bburcuyavuzz Benimde bütün sebepler birleşti 21 buçuk haftayım karnımdakine hıckırık tuttu o da rahat ettirmedi cıldırmak üzereyim