cisemkarali aysegulk07 cinsiyet tahminciniz abla gibi bir ismi vardı sanırım Instagram’da ama net adını hatırlamıyorum bulabilirsem yazarım tekrar
aysegulk07 cisemkarali cinsiyet tahminci abla sanırım adı bende ona baktırdım inşallah benimki de doğru çıkar son adet tarihine göre falan hesaplama yapıyor demi
cisemkarali aysegulk07 Evet ücretli bakıyor. 1 saat içinde dönüş yapmıştı bana. Siz ne zaman baktirdiniz ?
aysegulk07 cisemkarali ben daha yakın zamanda baktırdım evet 1 saate yakın zamanda dönüş yapmıştı bana da %90 garanti veriyorum dedi bakalım yarın belli olur doğru mu. Benim 7-8 haftalık ultrasonlarıma bakmıştı sizin hangilerine bakmıştı
eed21 Yanlış anlamayın ama hadi diyelim kız ya da erkek dedi e doktor netleştirene kadar yine tereddütte değil misiniz bana uzak geliyor bu baktırmak işi
cisemkarali eed21 Kesinlikle yine tereddüt yaşıyorsun. Bende çok saçma diyordum sonra aman ne kaybederim dedim bianda kendimi baktirirken buldum 😂 Annelikte herşey anlık gelişebiliyor 😂
fatmanurdkn Bende bir anlık merakla baktırdım 4 sayfaya hemde gerçekten iki seçenek var ve sadece denk geliyor olabilir 2 tanesi bilmedi 2 tanesi bildi 😄
Sarfaraz_17 fatmanurdkn 4 sayfanın adı neydi ve kim bildi kim bilemedi bende Ebrar ablaya baktırdım tek o doğru bildi
aysegulk07 merve__12 merhaba cinsiyetimiz belli oldu erkekmiş o dediğimiz ücretsiz bakan sayfa doğru bildi haber edin demiştiniz 😍
Havin49_ merve__12 benimki tuttu ikiz ikiside erkek dedi ben biliyordum ztn bi sorum dedim ikiside erke dedi
aysegulk07 arselmomss birkaç hafta önce ücretsiz bakıyordu ama sanırım şu an 50 tlya bakıyor cinsiyet_tahminii_ sayfası benimkini doğru bildi o sayfa
aysegulk07 arselmomss çok yapmış ya baya bi süre ücretsiz bakıyordu ama talep çok olunca ücrete çevirdi bence