isimsiz19 merve__12 cinsiyet_tahmini hesabına baktırmıştım ben doğru bildi baya da doğru bildiği varmış😀💖
gamzeasyaaa merve__12 ben cinsiyet tahminciniz sayfasına parayla baktırdım erkek dedi 12.haftada bir daha attım yine erkek dedi bana şuan 24+4 haftalık hamileyim ve bir kızım olacak 💞 benimkini bilemedi
cisemkarali merve__12 Bende baktirmistim doğru bildi 🤭 yani zaten %50 bir ihtimal var. Atıyorlar tutuyor mu yoksa gerçekten mi anlayıp yorumluyorlar hiçbir fikrim yok tabi 😂
aysegulk07 merve__12 merhaba cinsiyetimiz belli oldu erkekmiş o dediğimiz ücretsiz bakan sayfa doğru bildi haber edin demiştiniz 😍
aysegulk07 isimsiz19 bende o ücretsiz bakana baktırdım erkek dedi yarın belli olacak bakalım doğru mu
isimsiz19 merve__12 kız demişti kuşum çok şükür kızım oluyor hayırla sağlıkla gelsin inşallah Fetal DNA ile netleşti🙏🤍🧿
gkc990_ @merve__12 bende 2. Gebeliğimde baktirmistm dogru bildi 9 haftalikken gene baktirdim inşallah buda tutar
gkc990_ @aysegulk07 isim söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama cindiyet_tahmini kesin 1 var Hemsire kendisi ona baktirdim
aysegulk07 isimsiz19 siz nub teorisi yazana değil diğer o ilk başlarda ücretsiz bakan sayfaya diyorsunuz değil mi
aysegulk07 halkatatlisi cinsiyet_tahminii_ birkaç hafta önce ücretsiz bakıyordu da şuan 50 tl sanırım canım