ilknur888_ 8+5 haftalığım akşam yatmadan önce yemek yiyorum mesela 10 da yatıyorsam gece 12 de uykum bölününce midem cok rahatsız oluyor . Açlıktan ezilme , bulantı vs oluyor sabahı cok zor ediyorum sizde durumalr nasıl ne önerirsiniz?
ghostty ilknur888_ bu benım 6. haftalarda başladı sürekli yanımda galeta vs bulunduruyorum. Mide kazınmaları normalmiş.
zeynepctk ilknur888_ bende 8+5 im bende de oluyor geceleri öyle ama bişeyler yersem de midemde yanma vs olur daha çok rahatsız olurum diye bişey yiyemiyorum gerçi ben gündüzde bulantı yüzünden çok yiyemiyorum
ghostty ilknur888_ sabah kalktığımda midem bulanıyorsa küçük bir parça atıyorum ağzıma. Kahvaltı yapana kadar mide bulantımı bastırıyor.
Busraaaakkk ilknur888_ Yatmadan önce yediğiniz yemek hem kilo yapar, hem de mideniz yorar. Protein ağırlıklı beslenmiyor olabilirsiniz bu da açlık hissinizi tetikliyor olabilir
Busraaaakkk ilknur888_ Ben etmeye çalışıyorum ya sağlık kilo almaktan ve o kiloların benimle kalmasından çok korkuyorum 🥹
ilknur888_ Busraaaakkk ben ilk kızım da 56 ile hamile kalıp 75 ile doğum yapmıştım . Doğumdan sonra cok cabuk gitti ondan biraz ona güveniyorum tabi cok da güvenmemek lazım da 😂
tugcelice07 10+4 deyim ilk baştan beri gece bi açlık gibi oluyor sabahları hafif mide kazınması mecbur yiyorum bir şeyler