Elilar2225 10 15 saniye gozetiminiz altında tutabilirsiniz yüz üstü ama yüzüne dikkat edin ağzı burnu kapanmasn göğsünüze de yüz üstü bırakabilirsnz chatgbt elim ayağım oldu herseyi ona sorarak yapıyorm🤣tavsiye ederim siz bilirsiniz ama daha bir haftalık bebek için gaz damlası çok erken değil mi masaj falan yapıyormusunuz. Bn bir iki kez metsil kullandım sonra bıraktım çünkü kullandığımda bebeğim o gün kaka yapmadığını farkettim ve bir arkadaşım damla bağırsaklari tembelleştirir dedi ki zaten Bn de kullanmayı düşünmuyordum ayağını sıcak tutun.yağla masaj yapın ayağının altına. göbeğine de önce yukarıdan aşağı ya iki elinizle hafif bastırarak gelin sonra göbek deliğinin etrafında 10 defa daire çizin sonra göbeğin üstüne yarım hilal şeklinde git gel masaj yapın en son da kasık bölgesinden sağ ve soldan ortaya doğru elinizle bastırın hepsini 10 defa yapıyorm bn son bacaklarını yukarı doğru bisiklet sürer gibi yapın ve yukarı doğru kaldırın AMA BIR HAFTALIK BEBEGE BU MASAJ YAPILIR MI BİLEMİYORUM BENIM BEBEGIM BIR 3 4 HAFTALIKKEN BASLADI BASLADI GAZLAR DOKTORUNUZUNA SORUP OYLE YAPIN İSTERSENIZ