Mzginsezn bilgemomy bende aynı durumdayom ğopusu nefesimi engelliyor :) açıklık kontrolü neden yaptılar peki
Mzginsezn bilgemomy bir şikayetiniz olmadan neden açıklığınıza bakıldı acaba doktorum hiç demedi bana öyle bişi
Evremk Mzginsezn benim ultrasonda çok aşağıda göründüğü için alttan bakmaya başladılar. Sizde öyle bir durum yoktur belki ihtiyaç olmamıştır
bilgemomy Mzginsezn benim nst de 36. Haftada az sancı çıktı kontrol yaptı doktor 1 cm açıklık dikişimi alınca da 2 cm oldu
Evremk bilgemomy pilates topunda hafif hareketler yapıyorum sadece çok birşey yapmıyorum açıkçası. Sancıyı mı sayacağım karnımın sertleşmesini mi onu da anlamadım. Nasıl anlayacağım acaba 😅
Mzginsezn bilgemomy hmm anladım bende 38. Haftanın başında girdim nstye hiç sancı çıkmadı bakalım 39 da çıkacak mı
busra2026 Mzginsezn yarın 39 haftalık oluyorum sabah kontrolüm var belli olur herhalde evet ilk gebelik benim
Juniorr msl444 doğumu tetikliyor diyor herkes bende o yüzden keşke bana da yapsalar diye düşünmüştüm kaç haftalıksınız
Juniorr msl444 benim sancım çıkıyor ama doğum yapacak kadar değilmiş bugün kontrolüm vardı doktor önce yatıralım dedi sonra pazartesi gününü bekleyelim dedi
Cihanella Juniorr özele gidiyorum evet ilk basından beri 38 de çatı yapıyorum demişti doktorum. Ama tetikleme olmadı henüz. Bence bebişler doğum tarihlerini kendileri belirliyor biz Ne yaparsak boş ☺️
Juniorr Cihanella evet bana da hep erken doğum olacak 34 e hazırla kendini dediler 39 olduk gelsin diye bekliyorum çok doğru kendileri ne zaman isterse o zaman geliyorlar