babyou Öncelikle anneliğinizi tebrik ederim, çocukların yaşları yakın olduğu için endişelenmeniz normal ama az evvel başka bir hanımın da yazdığı gibi bu endişeyi taşıyan birinin kötü bir anne olma ihtimali yok, erken oldu deyip aklınıza aldırma ihtimali gelmesin öyle bir durumda çok daha büyük vicdan azabı yaşarsınız. Herkesin dünyaya geliş- gidiş zamanı belli levhi mahfuzda yazılı sadece biz bilmiyoruz. Kendimden örnek vereyim 2.5 senelik evliyim 5 aylık da gebeyim, benim bazı sağlıksal durumlarım vardı hep diyordum ki “ameliyatım bi geçsin ondan sonra çocuk yapıcam” Rabbime çok şükür ameliyat da atladı hamile de kaldım ama aslında düşününce ben 2 senedir her gün korunmasız ilişkiye girseydim bile bu bebeğe anca hamile kaldığım tarihte hamile kalacaktım, çünkü dünyaya geliş tarihi kader defterinde yazılı, ya da siz korunsaydınız bile bu bebeği Allah size verecekse muhakkak gebe kalacaktınız.Öncelikle kadere şeksiz şüphesiz iman edelim vesveseye düşmeyelim.Ayrıca genceciksiniz ne mutlu size 2. evladınız olacak, yaşlanınca bir şeyler daha da zorlaşır, ben hep genç anne olmak istiyordum 29 yaşındayım ancak ilk çocuğuma gebe kaldım bazen keşke daha evvel olsa diyesim geliyor ama sonra size yukarıda yazmış olduğum şeyi kendime tekrar ediyorum, kaderde böyle yazılı imiş benim zamanım da şimdiymiş.Rabbim bütün gebelere evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, evlatlarımızı afiyetle büyütmeyi nasip etsin, çocuk isteyenlerin kucağını boş bırakmasın🤲🏻 Lütfen kendinizi yıpratmayın, bu nimetin tadını çıkarın, şükredin🌸