monaroza İyi akşamlaar ikinci oğluma hamileyim 37 haftalık olacak yarın ama hala isim seçemedik ilk oğlum mehmet aras buna da eşim cihan istiyor bana da cihan ismi daha ağır geliyor yani kardeşin ismi abisinden daha ağır olmasın diye düşünüyorum iki isimde hiç sevmem ilkinde anlaşamadık diye öyle oldu tekrar istemiyorum ama sadece cihan da içime sinmiyor siz ne diyorsunuz güzel bir isim mi
happyflowers monaroza kime göre neye göre ağır düşüncenizde biraz değişik geldi kardeşin ismi ağır olsa ne olacakki
Srp53 monaroza ilerde anne benim suçum neydi o aras da ben cihan der size valla ben derdim herhalde 😀bana da çok ağır geldi cihan pek beğenemedim. Benim de 8 ay önce oğlum oldu Kerem koydum eşim Hüseyin olsun istedi o da çok ağır geldi mesela bana. Bunlar daha amca dede isimleri gibi.
monaroza happyflowers Bana göre ağır ilk oğluma aras diyoruz onu kullanıyoruz kardeşi de o tarz bir isimde olsun istiyorum fikir almak istedim zaten ben mi yanlış düşünüyorum diye
monaroza Srp53 Bende öyle demesinden korkuyorum 😅 İkinci bir oğlumuz olursa kerem ya da yiğit düşündük hep ama ne olduysa cihan diye tutturuyor öyle seviyor 😅
beren50 monaroza bence hiç güzel değil. Cihan ne ya biraz modern isim olsun. Ben kerem ismini çok beğeniyorum
SuEr_Tu1512 monaroza Bizde bugün 37 haftalığızz, bende ikinci oğluma hamileyim hâlâ ismine karar veremedim. İlk oğlumun adı Tuğra, ikinci oğluma da Göktuğ, Kayra yada Arda düşünüyorum 🤷♀️
monaroza SuEr_Tu1512 Kayra bende düşünmüştüm hepsi çok güzel isimler adıyla gelsin inşallah hep öyle olur diyorlar ama yastık tulum falan yaptıracaktım keşke biraz erken karar verebilseydik 😅
Havvanur96 monaroza cihan güzel bi isim evet ama dediğiniz gibi ağır. Bi ağırlığı var yani ismin 😄 cihangir olabilir ikna edebilirseniz eşinizi. İlk oğlumun adı Mirza ikincide erkek onada aybars koyacaz inşallah 😍
monaroza Havvanur96 Evet ilk çocuk olsa tamam ama ikincide ilkinden daha ağır olmamalıymış gibi geliyor bana ya da içime sindiremediğim için böyle düşünüyorum bilemiyorum 😅 sizin isimlerde çok güzel ❤️
Ozgemlym monaroza Cihan Alaz da uyar sanki 😊 düşünürmüsünüz bilmem Alaz ben çok istedim ama ilk kızımının ismine hiç uymadı onunla uysun istedik biraz unixex olduğu için belki düşünürsünüz😊