nuryilmaz8 D_erin1 değerin normal yazmaması lazım referans dışı yazması lazım kırmızı olması lazım uyarı gibi bence değilsin hamile
Minikkkk_0 D_erin1 Bu sonuç kesin olarak hamileliği gösterir. 🎉 Beta HCG değeri 10.000’in üzerinde olduğunda, genellikle gebelik 5–6. haftalar civarındadır (yani son adet tarihinden yaklaşık 5–6 hafta sonra). ChatGBT bunları yazdı hayırlı olsun ☺️
D_erin1 Minikkkk_0 teşekkürler ederim baktığın için hiç beklemiyordum polikistik over vardı öylesine bı yaptırayım dedim
Busranur_mnts D_erin1 10 binden büyük demiş her yerin referans değeri farklı olduğu için bazen böyle çıkabiliyor kese bebek falan görülür kontrole gidin
Minikkkk_0 D_erin1 ne demek canım ne güzel ummadığın anda gelmiş bebiş sağlıkla sıhhatle mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin Allah ☺️ Doktora gitmeyi ne zaman düşünüyorsunuz
bernaberna2323 D_erin1 D_erin1 hamilesın canım hemde degerın cok yuksek kese bile gorunur bu dgerle gozun aydın canım
D_erin1 Minikkkk_0 Allah razı olsun randevu alayım yarında aile hekimine gideyim 3 gündür hastalandım sanıyorum acayip bulantı halsizlik vardi
moonlight41 D_erin1 dikkatli bak canım burda da küçüktür işareti var klavymede bulamadim ayni sembolü ama umarim anlatabilmişimdir
sngl2404 Bende öğrendiğimde tam bu değerdeydi 2 gün sonra doktora gittiğimde 5 hafta 5 günlük gebeydim ♥️