Mavi4321 Adet oldum sandim ped bile kullandim 2- 3 gun kadar sürdü ama renginde tuhaflik vardı tam kirmiziya donmedi kahverengi tonlardaydi hamilelik varmış megerse 🌸
Mavi4321 kcckckcnckck onu hatirlayamiyorum ama adet dongumun 26. Günü kanama basladi adet oldum sandim galiba en fazla 1 hafta sonra test yaptım hic bir belirtim yoktu sadece kanamanin kirmiziya donmemesi beni suphelendirdi ve oylesine test yaptım 2 Cizgi cıktı o aksam kan verdim beta 10 bin ustu cıktı
annesioo Meriikoo bırakmadım devam etmeyi düşünüyorum kendimde yada oğlumda kötü giden bişiy görmediğim sürece
kcckckcnckck Mavi4321 benimde döngümün 27 günü geldı ama regl ağrısı var dı bugün 3 gün bişey yok ya aklım çok karıştı yaa
Mavi4321 kcckckcnckck belirtiler daha sonraki haftalarda basladi hamileliği ogrendigim zaman ve oncesinde belirti yasamadim.İnşallah sizinde guzel sonuclanir Allah dileginizce versin 🌸
Mavi4321 Sss1947 adetin ilk gunu yasanan o uzuntuyu biliyorum 3 sene boyunca yaşadım ama yine de uzulmeyin bol dua edin ve inanin siz sadece isteyin ama vakti gelince gelecegini de unutmayin 😇 hic ummadiginiz bir anda mucizeniz sizinle olsun insallah 🌸
42havvanur Sss1947 beennn 🤭🤭 bildigiinn resmeeenn adet oldum agrili sancili bol kanamali ama hamileymisim 😁😁
Sss1947 42havvanur yaaaaa enteresan işte olabiliyor ya benim ağrım falan hiç olmadı bu ay sadece 4 gun iki günü kan iki gün lekelenme suanda minik minik gri gibi geliyor o kadar
Rojda09 Sss1947 evet ben 3. Gebeliğim 2. Kez adet oldum ilki 7 gün boyunca sadece leke şeklinde oldu ikinci 3 gün leke gördüm en son test yaptım doktora gittim 2.5 aylık hamile olduğumu öğrendim
Sss1947 Rojda09 evet çok kişi varmış bu şekilde ama sanırım hep lekelenmişsiniz bende kanda vardı :)) demek reglm kısa sürdü
Sss1947 Rojda09 istiyordum olmadı bu ay Bidahaki aylar herşeyim normal çok şükür ne zaman olursa artık
Esma006 Sss1947 nasıl diyim 3 Ekim regl bitişi yeni öğrendim hamile olduğumu 17 ile belki iki hafta sonrasında öğrenirsin