csadioglu Cinarsaitinannesi 16. Hafta sıvı testine guvenemedim henüz su olan bir bebekten sıvı alınması mantıklı gelmiyor diğeri de maddi olarak zorluyor ama niye yaptın diyecek olursanız da 3 aylık evliyim ve hemen kalmışım doktor 1 sene korunma dedi bu kadar hızlı tutacağını bilemezdim
Cinarsaitinannesi csadioglu Hayır canım niye yaptın demem bende kazayla hamile kaldım herkes isteyerek kalmıyor sonuçta. Eğer 16 haftada yapılacak test 100 de 100 sonuç veriyorsa yaptırmaya çalışın daha spermken yumurtayken bile dna analizi yapılıyor sonuçta 16. Hafta da bu sonuçlar için yeterlidir belki. İnşallah sağlıklıdır sorunsuz sıkıntısız doğar 🤲
Nalan_6552 csadioglu bnce sıvı aldırmak sağlıklı değil bi akrabamdan biliyorum Siz içinizi ferah tutun ve rabbime Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle diye bol bol dua edin rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Perim2 csadioglu canım umarım sağlıkla kucağına alırsın ama bana bundurum şöyle garip geldi ilk iki bebek sağlıklı olur kimse diyemez eğer babada taşıyıcılık varsa sizde yoksa belki on tame sağlıklı çocuk olur 11 nci olmaz belki ilki sağlıksız diğerleri sağlıklı olur bunu doktorlar bilemez bu o an gelen sprem hücresinin içinde binlerce kalıtsal hücreler dnalar var binlerce spremin içindem doktor hangisinin Nezamn geleceğini bilmez ama şuan hamilesiniz iyi düşünün ama test yapmanızı öneririm
csadioglu Perim2 bunu bana söyleyen doktordu oda söyle yumurtalık ilk defa spermle karşılaşacağı için yüksek ihtimalle sağlıklı olanı alır diyerek söyledi ama dediğim gibi anne babadan gelen birşey sanırım ve eşim 7 kardeş hepside saglikli onların çocukları da sağlıklı yani dediğin gibi aslında belki de hiç olmaz yada başta da olabilir tabiki ama işte bunun testi biraz maliyetli o yüzden yaptırmaya gücüm yok maalesef
atesvesu csadioglu benim dayımın oğlu taşıyıcı çıktı eşinde yok , şuan 1 tane oğulları var sağlıklı ama doktor ikinci bir bebek olursa riski çok fazla olduğunu söylemiş normal olarak gebe kalamayacak isterlerse tüp bebek
csadioglu atesvesu evet bencede riskli olur tedavi altında olmak gerekli Allah hepimizin yardımcısı olsun
Sss1947 Deletedmom_247 evet bende sizin dediğiniz gibi biliyorum annede olmadıktan sonra önemi kalmıyor babadaki tasıyıclığın
Sss1947 Deletedmom_247 evet banada doktor öyle demişti 3 doktora gitmiştim o dönem ama bilemiyorum o yüzdelik kısım falan hicbişey demediler öyle
Esrakaya1 csadioglu merhabalar bizimde aynı şekilde oldu eşim taşıyıcı çıktı ama bende negatif olunca herhangi bir teste ihtiyaç duyulmadı,doktorum da risk olacağını düşünmedi, ben fetal dna da yaptırmadım ikili testte 🥲
csadioglu Esrakaya1 bende henüz hiçbir şey yaptırmadım sanırım yaptirmiycm da Rabbim hepimize sağlıklı nasip etsin
Mzginsezn csadioglu fetal DNA testi 40-50 bin civarında değil diye biliyorum ben 13 bine yaptırdım . Başka firmalar araştırın derim
csadioglu Mzginsezn fetal DNA 10 bin canım fakat bu fetal de belli olmuyor bunun testi 40-50 civarı o farklı test adını unuttum ya
Esrakaya1 csadioglu yani sen negatifsen sorun olmuyor diye biliyorum içini ferah tut hiçbir şey olmaz Allah’ın izniyle 🍀
Mzginsezn csadioglu yurdışı deyince aklıma fetal geldi . Fetal önermedi mi doktorunuz peki ? Yüzde 99 doğruluk payı var
csadioglu Mzginsezn fetal DNA aslında bebeğin tüm tarama testleri yerine yapılan bişey ama dediğim gibi bizim olay fetal de çıkmadığı için o gerekmiyor