beyzzsenturkkk Esrasnyz23 ben kızıma hamileyken çok daha büyüttü belim bacagım ince karnım davul gibiydi ikiz sanıyorlardı ama diyemiyorsun ki cocuk iceride krallar gibi sefa sürüyor 5+1 ev gibi hayat ona güzel😂😂😂😂
Esrasnyz23 beyzzsenturkkk birde o karnı taşımakta bir mesele bel mel kalmıyor sezeryan oldum ilkinde bel ağrısı kaldı bunda belim doğuma kadar bağımsızlığını ilan edecek 😀
Cinarsaitinannesi Esrasnyz23 3. Hamileliğim 23 haftalığım hala çok belli değil söylemesem komşuların bile haberi yoktu kaç aylıksın diyorlar 5 diyorum hani karnın nerde diyorlar inanmıyorlar 5 aylık olduğuma bi de bebeğim kız daha büyük olmalıydı karnım ama çıkmadı yine
onal7 Esrasnyz23 10 haftalığım hiç çkmadı ve kg almadım çnkü bu hamişliğimde aşırı mide bulantısı kusma var 😔😔😔
Esrasnyz23 onal7 benimde aşır mide bulantım oldu halende devam ediyor ona rağmen karnım çok yemişim hamilelik çok kilo aldırmış gibi şişti sadece 2 kilo aldım bu zamana kadar
gizemkzlkya Esrasnyz23 benimde 2. Hamileliğim ve 16 haftalık olduk artık iyice belli ilk oğluma hamileliğimde neredeyse 6. Ayda belli olmuştu karnım:)
Esrasnyz23 gizemkzlkya benim ilkinde de belliydi ama bu kadar değil bu resmen bağırıyor ben burdayım diye ben sessize alıyorum kimse öğrenmesin diye 😀😀
zeyyneepp Esrasnyz23 evet ya çok erken çıktı daha 10 haftalık var yani akşamları özellikle 7 8 aylik gibiyim ilkinde 5 ayda çıkmıştı bu kadar😇😇
Esrasnyz23 Cinarsaitinannesi kız bence hiç iyi değil ilerleyen zamanda o göbeği taşımak bel ağrısı yapıyor belin kopuyor
Esrasnyz23 Miniminiminnos hamilelik hormonları ondandır bende hamileyken kimseyi göresim gelmiyor birde aşırı dobra ve açık sözlü sinirli oluyorum karşımdakinin vay haline😀
babyshark__ beyzzsenturkkk ay benimde böyle hazımsızlıktanmi kaynaklı nedir anlayamadım bide karnım kaşınıyor çok