Muzikci Siz de benim gibi kafası karışık olanlardan mısınız? Uygulamalar 10 nisan gösteriyor doktorum mart sonu nisan başı diyor. Bugün itibariyle 34+5 im. Normal doğum olarak görünüyor doğumum kısmetse. Gördüğüm kadarıyla sıklıkla 38 + larda doğuruyor herkes en azından arkadaşlarımda hep öyle oldu tarihi düşünmeden edemiyorum sizde ne var ne yok 🙄
Hayale Muzikci vallah benimkide marta ama daha doktor vaktini söylemedi 11gudicem bakalım ne diyecek Allah hayırlıslyla kucağımlza almayı nasip etsin 🥰
snms Muzikci 34+3 üm doktor bana da aynısını söylüyor kendi hesabıma göre 12-13 Nisan cıkıyor bilemedim erkek cocuk gec gelir derler umarım bekletmez fazla bizi bebisler 😂😂
Hasreterel Muzikci aynen bende 35+4haftalıgım martın sonunamı denk gelcek yoksa doktorum 4nısan dıyo tam tarıhındemı olcak kararsızım
asilsmom Muzikci bende 34+3 üm benimde mart sonu nisan başı görünüyor ama belki erken gelirler belli olmazki🤷🏽♀️
Elifbekir Benimde öle canm nisan 6 diyor doktorum ama nezm geleceği belli olmaz ki bunların ayın 20 sinde son kontrolum var baklm nolcak
poyrazemel Elifbekir bizimde normalde 6 nisandı canım ama martın sonuna kalmadan alırız dedı. 18 inde gidip tarih alıcaz bakalım ne durumda tosuncuk 😎
snms Deletedmom277 Halk arasında öyle derler hep tabiki genel tabir yoksa her cocuk kendine özel hazır hissedince geliyorlar normal doğumun tek kötü yanı zamanını bilemememiz 😂😂
Dlkkoge Muzikci benimde 10 nisan görünüyor ama doktorum birşey söylemedi haftaya kontrolüm bakalım ne dicek
Polo Muzikci aynı durumdayım aynısı :/ Daha park beşiği kurmadım Eve temizlikçi alıcam almadım Yıkayacagım şeyler var yapmadım :/ kafam allak bullak İnş mart sonu gelmez
Hbsanneoluyo Muzikci cnm benim doktorum 13şubatla 13 mart arası dedi yani 4 hafta oynuyor bebeğe bağlı şimdi 40+1im bekliyorum bakalım daha🙄
Ellaynagme Bizde 35 olduk. Kız cocukları daha erken dogutor sanki. Erkekler maşallah sonuna kadar direniyor cıkmamak icin. Bakalım ne zmn kusmet olcak 😬
Maviyesil121212 Muzikci 35 haftalığım ben de . 9 Nisan görünüyor Doğum,doktorum 1 Nisan-9 Nisan arası Doğum dedi ama 9 nisanı geçirtmeyiz dedi 40 hafta doluyor diye. Heyecan başladı yavaştan nisan Bebeği olsun istiyorum insallah acele etmez
Muzikci Maviyesil121212 ben de bi iki hafta erken gelse diyorum kendi kendime hallerden hallere giriyorum artık 😑