balakisiyeva Ben dün test yapdım silik çizgi çıktı tam bilinecek tonda bu gün karln altında ağrım var bilemedim reglmi yoksa gebelikmi🥹
anneoluyorum1212 balakisiyeva bende adet olacağım sanmıştım adet ağrısı gibi kramplarım vardı hamile olduğumu öğrendim ☺️
balakisiyeva Kivircikannee resim atamıyom ya burda 🥹 reglim 15eylülde olmuşdu kramp gibi agrılarlm var
Zehrailly balakisiyeva Ana sayfaya git foruma yani sol kısıma tıkla orada resim yükle yazıyor bas oraya seni bir siteye atacak resmi yükleye bas seç onayla sonra link vericek kopyalaya bas gel buraya yoruma gir yapıştır
balakisiyeva Kivircikannee markasın bilemedim amma arka hissesi ve üzerinde ki yazılar turuncu rengde ve baş hissesinde FBI yazılmış
balakisiyeva Kivircikannee hiç bi şey olmaz buraya resim yükleye bilseydim öylü bakardız tam nasıl oluyor resim atmak
Prensannesi111 balakisiyeva normal bende adet olacam sanmıştım ve afedersiniz acayip gaz vardı megersem hamileymişim :)
Prensannesi111 balakisiyeva inşallah vardır testi başka markayla bir daha dene bence :) geçen ay kaset testlerde pozitif gördüm hemde iki tane farklı marka kanda negatifti
balakisiyeva Prensannesi111 bir şey soriyim kramp ağrılarım var şimdi de sarı akıntı geldi çok az regl ola bilirmi