Havin49_ Esosiko ilk gebeliğim sadece çok Niğde yanmam vardı şuanki gebeliğim de de sadece. Miğde yanmadı ve kendi yaptığım yemeği yiyememe onun dışında kolay bi gebelik geçirdim şuan ki de rahat
demirrleydi_ Esosiko 36 haftalık olduk bugün hiç durmuyor sürekli hareketlilik halinde ama kızımda öyleydi doğuma az kaldı hayırlısıyla
Esrasnyz23 Esosiko 14 haftalıksınız ve hemen nasıl öğrendiniz biz daha öğrenemedik bende 14 haftalığım
Esosiko Esrasnyz23 ben 13. Haftamda öğrendim🥹 hastanenin cihazları çok iyi bide doktorum kendinden çok emindi yani başından beri 13. Ayda gel söylerim sana dedi
cakirbebek Esosiko ilkiyle aynı diyebilirim bulantılar tiksinmeler baya yemeler derken şimdiye geldik 😃
danla2711 Nisanmomy aminn inşallah 😍 gerçekten bende doğurmadan önce başlamıştı aşkımız🥰 ama şimdi iki eliyle yanağımı tutup beni kendine çekiyor beni görünce gözlerinin içi parlıyor😍 çok başka birşey ya🤩
Nisanmomy danla2711 ahhh minik balık içimin yağlarını erittiniz 🥹🧿 Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏 sağlıkla, zamanında gelsinde bende miniğimi kucağına alıp koklayayım💙
danla2711 Esosiko ay sağlıkla kucağına al inşallah çok güzel bir duygu😍 hep kızımın olmasını istemiştim ama şimdi iyi ki oğlum var diyorum kısmetse 2.kız olur inşallah🥰 Rabbim gönlümüzdekini bize versin
biranneadayi1 Ben de erkek annesiyim, 1,5 aylık oldu. Aşırı tatlı bi şey. Çok güzel şeyler sizi bekliyor 😍🥹
Esrasnyz23 Esosiko özele mi gidiyorsun peki kendi doktorum kocaelinde oda bana 13. Haftada söylerim demişti şuan memleketteyim onada ayın 23 üne randevu buldum mecbur o günü beklicem
Emlly A25-a evet canım bugün yaptık ben yurttisimdayim normalde iki kızım da yaptirmamistik bunda kısmet oldu herseyine ayrintili bi saat kadar baktılar kalbi böbrekleri herseyini incelediler benim için farklı bi deneyim oldu
ongen Esosiko karnım cok öne dogru büyüyor, kusmalarım cok fazla yok, ben de uyku cok baskın :( onun dısında ne ekşi ne tatlı yemelerim cogalmadı. mesela tatlıyla aram pek yoktur hala da yok :)