danla2711 Esosiko 😂 5.5 aylık bir oğluşum var erkek anneliği bambaşka😍 doğurduğum insanla aşk yaşıyorum 😄🤭
Esosiko Aloska maşallahh nasıldı hamileliğinizzz erkek bebeğinki iyi gibi geçiyor ya sanki zorluğu yok şöyle🥹
danla2711 Nisanmomy aminn inşallah 😍 gerçekten bende doğurmadan önce başlamıştı aşkımız🥰 ama şimdi iki eliyle yanağımı tutup beni kendine çekiyor beni görünce gözlerinin içi parlıyor😍 çok başka birşey ya🤩
aysegulk07 Esosiko benimde hiç belirtim bulantım kusmam bile olmadı hamile değil gibiyim aynı bende erkek hissediyorum perşembe belli olacak çok heyecanlıyım bende
danla2711 Esosiko ay sağlıkla kucağına al inşallah çok güzel bir duygu😍 hep kızımın olmasını istemiştim ama şimdi iyi ki oğlum var diyorum kısmetse 2.kız olur inşallah🥰 Rabbim gönlümüzdekini bize versin
QueenBahar_ Esosiko 27 haftaya giriş yapıyoruz oğlumla 💙 Gündüzleri hareket fazla etmiyor Geceleri sanki içerde parti yapıyor🤭
QueenBahar_ Esosiko ilk haftalarda bol baş ağrıli yaz olmasına rağmen hep bı üşüme geliyordu Bel ağırisi ilk günden beridir var hala devam ediyor🫠 ama kızlarımda.daha kötü geçti
Esosiko QueenBahar_ bende de hep bi üşüme var birde hazımsızlık her ne yersem yiyim midem balon gibiii