Sarpatesinannesi aysegulk07 benim 12+3 bacak arası var bomboş 1 hafta sonra kocaman bişey çıktı orada onada güvenme pek o kadar çok değişeni okudum ki burada şuan hala karnimdakinden emin olamıyorum 😃😃
aysegulk07 Sarpatesinannesi senin profile baktım canım erkek yani bebek belli. Sağlıklı olsun hayırlısı olsun demek ki 12. Haftada cinsiyet için erken bunu öğrenmiş olduk 😅
Sarpatesinannesi aysegulk07 Kız öyle deme umut fakirin ekmeğidir 😃 bak aşağıda koydugum ilk foto bu uygulamada başka birine ait ilk erkek demişler kız olmuş sonra diğeride benim oğlan ben benzettim vallahi 😃😃
Sarpatesinannesi aysegulk07 bu arada benim buradakilerde bir çoğu kiz dedi en başlarda ChatGPT hala kız diyor bütün hurafeler kız belirtiler oğlumla hiç alakası yok ama olabiliyormus demek ki
aysegulk07 Sarpatesinannesi bana da sayfalar erkek dedi chatgpt erkek dedi burada da erkek diyen de oldu kız diyen de oldu. Bakalım perşembe öğreneceğim kim bilmiş 😅
MS2 Sarpatesinannesi chatgptye diyorum ki nub teorisine göre bak bi ne cinsiyeti nubu da göster diyorum kafasından bir bölgeyi gösteriyor 😂😂😂 o baya sallıyor ya
aysegulk07 Sarpatesinannesi aaaa bu değişmiş mi demekkk 🥹🥹🥹 sağlık olsun ya bakalım detaylıyı bekle orada tam net görünür gönlünden geçen olsun inşallah canım 💘🙏🏻🙏🏻
Sarpatesinannesi aysegulk07 değişmiş vallahi ne hikayeler var ileri haftalar daha iyi kesinlik için hayırlısı olsun hakkımızda hepimiz için 🌸
aysegulk07 Sarpatesinannesi merhaba bugün gördük erkekmiş bebeğim bacak arasını açtı doktor çok net dedi bana da gösterdi haber edeyim dedim size de 😍
Sarpatesinannesi aysegulk07 bakalım haber ver merak ettim sana ne diyecekler bakalım 🙏 hiç rüya falan goruyormusun ya da cikarmi ruyalarin
aysegulk07 Sarpatesinannesi normalde çok görmezdim ama bende 1 defa erkek gördüm. Ben hamileyken daha anneme söylemeden o da erkek görmüş biz söyleyince haberi çok şaşırdı hatta bakalım çıkacak mı çok merak ediyorum. Perşembe günü mutlaka yazarım buraya zaten canım
MS2 cylnboran04 öğrendim 🥹🥹💖💖 ki elhamdülillah kızımız oluyor şükürler olsun Rabbim sağlıkla güzellikle nasip etsin size de 💖💖💖🥹🥹🥹🎀