kbrizm Ya hamilelikte böyle mi oluyor kocam evde ev gayet iyi diyor kızım sıcak ama ben donuyorum sanki üstüme kar atmışlar kocam abartıyosum diyo gram üşümüyor ben battwniye Yorgan tir tir titriyorum 10 haftalık gebeyim ✋✋
Havin49_ kbrizm normal bazı kişilerde üşüme bazı kişilerde de ateş basmadı oluyor mesela bende ateş basmadı çok oluyor gebeliklerimde
busrasya2334 kbrizm bende öyleyim 7 haftalık ve ben donuyorum bir haftadır doğalgaz açık ama hala donuyorum
Nazzz1310 kbrizm bende öyleydim canm o gecicek bı kaç haftaya sonra yanmalar baslicak genelde bu üşüme erkek bebeklerde oluyomus herkes öyle demişti bana gercekdende oğlum olucak😀
sadece1selda @kbrizm ay aynıyız bende öyleyim 10.hafta sanki üstüme kar yağıyor yorganla yatmaya başladım
kbrizm Nazzz1310 hiç duymamıştım olabilir belkide kızımda ateş basıyodu sürekli terliyodum bunda da k.çım donuyor hep 😅
kbrizm Karasusena kan değerlerime yeni bakıldı bir eksiklik olsa verilirdi herhalde folikasit dışında bişey vermediler
Nazzz1310 Havin49_ benimde ilk gebeliğim kız di onda yaniyodum buda erkek bunda donuyodum😀 olabilir ya batıl inanç bunlar
kbrizm Nrdnkrts kan tahlili yeni yaptırdım bir eksiklik olsa doktorum ilaç verirdi diye düşünüyorum rutin folikasitten başka bişey vermedi 🤷
demirrleydi_ kbrizm bende kızımda üşüyordum sürekli kalın çorap battaniye falan şimdi oğluma hamileyim keşke üşüsem diyorum sıcaklık basıyor millet dışarda montla hırkayla geziyor ben ince bir tunikle 😂😂 uyurkende sadece çarşaf atıyorum üstüme yine terliyorum
azra01 kbrizm ay bende üşüyorum esim soba gibi resmen sıcacık benim ayaklarım ellerim vücudum donuyor
EftelyaRuzgari 7 haftalığız polar pijama giymeye başladım 2 kalın yorgan bile kesmiyor artık üşümemi😂😂
demirrleydi_ kbrizm ayy inan hiç güzel değil gına geldi artık bir evi süpüreyim diyorum alnım boncuk boncuk terliyor 😂