ozozgelii Nrdnkrts evet ve sezeryan olanlar daha çok hissedermiş , yemek yediğimde direkt kıpırdanıyor 🙂
ozozgelii Nurgul1010 ben oğlumda hiç hissetmemiştim böyle , şimdi de gönlüm kız istiyor ama herkes erkek erken hareketlenir diyor 🙂🙂 tabi sağlıklı olsun da önemli olan o
ozozgelii Zuhreayca genelde erkek erken hareketlenir diyorlar ya bunu duyduğuma sevindim 🙃🙃 kız olma ihtimali de var demek ki 😅
Zuhreayca ozozgelii alakası bile yok 2 kızımı da çok çok erken haftalarda hissettim cinsiyetle kesinlikle alakası yok :)
ozozgelii Zuhreayca 🙃🙃 anladım , çok iyi tahmin yapıp tutturan bi kaç kişi erkek dedi ama gönlümden de kız geçiyor bir oğlum var diye bi de kız annesi olmayı çok istiyorum 🙃 ama tabi ki sağlıklı olması önceliğim rabbim hayırlısını nasip eder inşallah
elizeymenn Ya benimde 2 gebeliğim 12 haftamdayım ara ara uzanınca hareket ettiğini hissediyorum tabi kuvettli değil öyle minnak minnak ilk oğlumda 22 haftada hissettim bunda anlamadım belki tecrübeliyiz net anlıyoruz
ozozgelii elizeymenn tecrübeden değil de rahimin yapısından kaynaklanıyormuş ikincide daha farklı oluyormuş galiba 🙃
aysct Bende 13+3 teyim titreşim gibi birşey hissediyorum. Suyu falan titriyor olabilir mi acaba ilk hamileliğim emin olamıyorum.
Ege_annesi ruzgar21 bende hissediyordum ikinci gebelik bu arada bir de hissetmedim doktorum bana oraya kan akışı yoğunlaştığı için hissedebiliyorsun demişti çok farklı bi hissiyat 💖🥹
ruzgar21 Ege_annesi eveet fark ettim çünkü normalde olmayan bişeydi bu bebekten sonra olmaya başladı💕💕