ozozgelii Bir tek ben değilimdir galiba , şu an 13+5 deyiz daha çok hissediyorum kıpır kıpır ( ikinci gebeliğim gaz mı hareket mi anlayabiliyorum ) böyle hissedip cinsiyeti belli olanlar yazabilir mi
Muallim3 ozozgelii Gazdır muhtemelen. Daha kemikleri yeni oluşmaya başladı minnağın. Nasıl hissettirsin annesi. 😊
mommyyysd ozozgelii benimde ikinci ve bende ayırt edebiliyorum hatta önce bende süpheye düştüm ama doktor kontrolunde de hareketini görebiliyorduk aynı hisleri hissedince emin oldum
Maya07 ozozgelii ozozgelii peki 15 hafta hisseden var mı? Geçen gün sol tarafımda resmen bir yumru indi söndü iki kere acaba bu bebeğin hareketimi erkek bebek bu arada
ozozgelii mommyyysd sevindim yalnız olmadığıma kimseyi inandıramıyorum çünkü ☺️ cinsiyetiniz belli mi peki
ruzgar21 ozozgelii peki 7.haftada karnımda bir damar attığını hissediyorum o neyin belirtisi acaba bilemediğimden soruyorum bebek hareketi olduğunu sanmıyorum ama ne olabilir acaba
Ecemmnaz ruzgar21 e damar geçiyor karnınızdan kalbinize bağlı kalp attıkça damar da atıyor yani o yüzden oluyor gebelikte daha güçlü attığı için fazla hissediliyor
Ege_annesi ruzgar21 bende hissediyordum ikinci gebelik bu arada bir de hissetmedim doktorum bana oraya kan akışı yoğunlaştığı için hissedebiliyorsun demişti çok farklı bi hissiyat 💖🥹
Nrdnkrts ozozgelii bence ikinci hamilelikte karın kasları biraz daha inceldiginden çabuk hissediliyor bende hissettiğimi söylemiştim ultrason esnasında zıpladı ve elini ağzına götürdü emin oldum bebek hareketi olduguna
ozozgelii Nrdnkrts evet ve sezeryan olanlar daha çok hissedermiş , yemek yediğimde direkt kıpırdanıyor 🙂
dia903_ ozozgelii bende hissediyorum ikinci gebeliğim tabi ki son haftalar gibi net ve keskin değil tekme yada dönme hareketi değil ama hafif bir kıpırtı hareketlilik hissediyorum 😘🫶🏻
yasen1 ozozgelii bende hısedıyorım. Erkenden de başladım hısetmehe 2 gündür hısetmedim bgun tekrar hısettım ara ara hafıf kıpırtı oluyo benımde ıkıncı gebelıgım gaz ile bebek çok farklı tabıkı gaz değil 😍🫶🏻
aprilbaby ozozgelii bende hissediyorum doktorum da hissedenler var dedi sadece his dışardan görünen bir şey yok ama anlıyorum☺️
ozozgelii Zuhreayca genelde erkek erken hareketlenir diyorlar ya bunu duyduğuma sevindim 🙃🙃 kız olma ihtimali de var demek ki 😅
snanrdmr İlk hamileliğim ama bende hissettim o haftamda resmen minicik kıpırtı gibiydi hep ikili test için kontrol esnasında aşırı hareket ettiğinden hiçbir yerini göstermedi tam o derece şuan 16 haftalık nerdeyse her kontrolde aynı cinsiyetinide aşırı hareketli olduğu için göstermiyo
Dmlirmak ozozgelii 14. Haftamda hissetmiştim hareketlerini böyle baloncuk patlar gibiydi ilk baş dedim heralde bağırsaktir ama değildi emin olmuştum
Nurgul1010 ozozgelii bende hıssetmısdım vedoktoruma sordugumda ıkıncı gebelıgın tecrubelısın o yuzden evet bebekdır dedı oglum olucak 40 gune nasıpse
ozozgelii Nurgul1010 ben oğlumda hiç hissetmemiştim böyle , şimdi de gönlüm kız istiyor ama herkes erkek erken hareketlenir diyor 🙂🙂 tabi sağlıklı olsun da önemli olan o
busebasaran06 ozozgelii 14-15 haftada ben hissetmeye başladım ilk gebeliğim olmasına rağmen zayıflığıma bağlıyorum
cennet033 ozozgelii benim ilk oğlumda olmuştu seyrime gibiydi yatınca çok belli olurdu sonra baya haerektlendi gündüzleri dahi ve cinsiyeti oğrendik