tugbaokcular atesvesu yaa gerçekten mi ama hemen çıkıp çıkmadığını bilmiyorum sonradan baktığımda böyleydi 🥲
isimsiz19 tugbaokcular aşkım alabilirsen başka bir marka gebelik testi al ve yap varsa çıkar zaten ona göre kan verirsin
Nergis00 tugbaokcular Gebelik testleri ilk yapıldığında doğru değeri gösteriyor, aradan çok zaman geçince çıkan sonuca bakmayın diyorlar. Bence testi sabah tekrarlayın, ama inşallah gönlünüze göre olur
tugbaokcular Nergis00 yaa teşekkür ederim inşallah vardır. Sabah hiç bakamadim nasılsa olmuyor diye yapıp koydum vaktimde olmayınca çıkmıştım o yüzden
isimsiz19 tugbaokcular valla bende birlere yalancı pozitif çıkarmıştı bu marka ama bu kadar net değildi umarım senin ki pozitiftir🙏🤍
tugbaokcular beautymom sonuç çıktı mı inşallah vardır. Ben de sabah tekrar idrar yaptım ama çok silik bir çizgi göründü.
beautymom tugbaokcular hemen çıktı cnm damlatır damlamaz 3 saniyede zaten kaç senedir bekliyordum hep negatif olunca hala şoktayım birde belirtiler var ama kan sonucu yarın çıkıcakmış çok sabırsızım inşallah vardır 🙏
tugbaokcular beautymom hemen çıktıysa kesin oluyomus. Çok sevindim 🥰🙏 Allah isteyen herkese nasip etsin.