Mrvalp mavikalpvemavikalp açtırdım bugün randevu takibi yapıcam artık. Ama şey dikkatimi çekti randevu baktım ama ya detaylı ultrason çekilmez yazıyor yada riskli gebeliğe bakılır yazıyor hangisine alıcam
Mrvalp gulsvrn bugün açtırdım bende yeşil alanı tekirdağ veya çam şakuraya bakıcam inşallah bulurum randevu
Mrvalp yusufunannesii 6binden aşağı yok zaten hiç duymadım vatanda 6bin ama randevu bulamadım işte o yüzden şehir hastanesi veya eğitim araştırmada bakıcam
sedaergl Mrvalp aaaa ben oraya gidiyorum,sormustum. Burda yapiliyor demisti. Vatan hastanesinde kesin yapiyorlar. İlk dogumumda orda yaptirdim.
Mrvalp sedaergl aradım sordum hiçbir şubede yapılmıyor dendi optimed için sadece irmet ve vatan yapıyor. Vatan 6bin irmet 8bin. Bende vatanda takipliyim ama randevu haftama denk gelmiyor malesef o yüzden araştırma yapıyorum
Mrvalp sedaergl evet gerçekten uçmuş. Şehir hastanesinden randevu bulamazsam mecbur özelde yaptırıcam artık
Mrvalp yusufunannesii ben dün vatanda randevu boşluğu buldum ve aldım. Tekirdağ şehir hastanesinde randevu bulamazsam vatanda yaptırıcam zaten orda takipliyim silivride oturuyorum
gulhanarslan Mrvalp merhaba hangi doktora takiplisiniz bende Silivri’de oturuyorum da doktor araştırıyorum