Elif_96 Benim doktorumda minyon yapım olduğu için fiziğine göre seni 37 de Sezeryan yaparım dedi. Normalde 38 de yapıyorum dedi. Bende çok şaşırdım bir de 37 haftada doğup küveze giren bebekler varmış napacağımı bilmiyorum
onelittlemom Leylak34 3250 doğdu ama benim kan ve idrar değerlerim normal değildi riske atmayalım dedi doktorum sezaryen oldum
Leylak34 Dinolisoo doktordan yana şansım yok bu doktoru da yeni buldum takipçi olduğum doktoru bırakıp geçtim buna bu da degisk cikti
Dinolisoo Leylak34 bence kabul etme bu durumu bu senin tercihin 37 dediyse illa olacak bir şey yok. Ben beklemek istiyorum bebeğimde sorun yoksa erken doğum istemiyorum de. Günümüzde doğum konusu biraz sakıncalı bilemiyorum bana güven vermedi doktorun. Özel mi devlet mi?
danla2711 Leylak34 37+5 ye doğum yaptım kilosu iyiyse bir sorun olmaz sadece doğunca ufak bi solunum sıkıntısı oldu 1 saat solunum desteği verildi nişanım ve suyum gelmişti şimdi 5 buçuk aylık oldu🥰 hastaneden çıktığımızdan beri herhangi bir sorun olmadı solunumuda normal gelişimide maşallah çok iyi
pembeayakkabilikiz Leylak34 bebegın gelişiminde birsye yoksa ve bana doktorum öyle dese anında doktorumu değiştirirdim ben ne saçma bir iş bu.
Leylak34 pembeayakkabilikiz bu doktoru da yeni buldum son haftalardayim yeni doktora arayışına girecek gücüm kalmadi😕
pembeayakkabilikiz Leylak34 bence şansınızı deneyın zamanını bulursanız başka doktorda ama yınede söz bılırsıniz
mommymon Leylak34 anne için sıkıntı olmayabilir ama sezeryan bebekleri akciğer gelisim için sıkıntı oluyor yogun bakimda takip edilebiliyor, çok kez sezeryan bebekleri karşıladm (ebe-hemsireyim) o yüzden söylüyorum Hakkınızda hayırlısı olsun
bsrm Leylak34 doktorlar 38 girince almayi tercih ediyolar çunkü sarilik donemi varmıs 37 ile 38 arasinda öyle demisti
Yazmelegi_ Leylak34 öyle şeymi olur benim hafif sancim başladı hastaneye gittim zaten cogalmadan doğuma alıyorlar.
Merveee6 Leylak34 benim oğlumu aynı şekilde aldılar ters geliyordu kafası da 2 hafta önden gidiyordu kalıp sıkışmasın dediler bence bayram da yaklaşıyordu bayrama gelmesini istemediler
Daisyy000 Leylak34 Bebek de sorun yok dedi ama dogum aniden olursa boş yere sancı cekme diyor Ay saçmalamasın. Bu sebepten 37de keyfi sezaryen mi yapılır. 38-39 arası normal. Devlete gidiyorum ilkinde 39+1i bekledi.Simdi 2.ye hamileyim ne zaman yaparız dedim yine 39u bekleyelim bebek için kuvöze vs girmesi en risksiz hafta dedi
Leylak34 Daisyy000 Valla ne bileyim doktorlara güvenmek istiyorum ama hep böyle değişik biseyle karşıma geliyorlar ben olmaz diyince de ben doktorum ben den iyi mi bileceksin demeye getiriyorlar lafi
busebasaran06 Leylak34 Evet erken bence. Devlette 39. haftada sezeryan yapıyorlar. Normalleri 41e kadar bekliyorlar
Leylak34 busebasaran06 39. Haftaya kadar bebek durmaz dedi bana bebeklerin sadece yüzde 10 u 39. Haftayı goruyormus
sari_papatyam Leylak34 bence de erken hiç bir sebep yoksa, sancı gelince pat diye doğmuyorlar sonuçta herhangi bir doğum başlanma belirtisinde de alabilir sezeryana o zamana kadar zamanını doldursun içerde güzel güzel 🤲🏻