bymiraymom Superisibeyza ayy benim de aylardır bi gram uzamayan saçım ilk 3 ayda baya bi uzadı çok mutluyum🤭
sari_papatyam bymiraymom ay niye öyle oluyor acaba ya benim de kaşım dökülüyor her gün bir tane geliyor elime valla hani iyi geliyordu kıla tüye 😬
bymiraymom sari_papatyam kaçıncı haftadasınız bende de kaş dökülmesi oldu ama belli bir süre sonra durdu saçım dökülüyor hala
Hgknf-223 bymiraymom benim süper gücümde vücudumdaki tüylerin artık çıkmaması normalde aldığım zaman çıkar şimdi çıkmıyor🤣🤣🤣
sari_papatyam bymiraymom şuan 25. Haftadayım ama son 2-3 haftadır farkettim bu durumu ne zamandır öyle emin değilim krem sürerken falan bir bakıyorum bşr tane iki tane elimde üzücü🥲
demirrleydi_ bymiraymom benim hislerim çok kuvvetli ya bişey böyle olacak ya da biri hakkında bir fikrim olunca aynen öyle çıkıyor süper güç mü başka bişey mi bilemedim😂
Meral_63 bymiraymom benimse ağlamak deli gibi evin içinde kahkaha atmak o gün o kadar güldüm ki eşim sen bisyelwr mi içtin dedi o derce 😅
B-Ada bymiraymom ağzımda ekmek uyuyakalmaktı sanırım. Akşam yemeğinde masada uyuyakalmıştım 😂😂Uyku ve yeme isteği aşırı yüksekti
juli_naz sari_papatyam kardeşim hep makarna yiyordu ve sonuç yeğenim 8 yasinda ve istediği tek yemek makarna 🤣
benkimimsenkimsin bymiraymom herkese laf sokmak ya ben safin önde gideniydim içimden çam şeytani çıktı ne diyeyim hak edenede susup oturmuyorum çatır çutur lafı yapıştırıp sonra da eve gelip oh be deyip uzanıyorum Allah bana akıl fikir versin hormonlar benim dengemi bozdu
aliimraan bymiraymom vallahi bende öyleyim az önce aile grubuma da yazdım sürekli yiyorum doymuyorum diye 🤣😅70 kilo üstü olmuşum ama hiç göstermiyorum öyle diyor çevrem kilo almamışsın diyorlar hatta,kilomu söyleyince de donup kalıyorlar 🤷♀️😂
Hizliveofkeli Karnımda 35 haftalık bi bey kucağımda 16 kilo bi bey. Millet ağır kaldırma diyor ama 3 yaşında çocuğa nasıl anlatacaksın 😂