bymiraymom Hadi biraz eğlenelim kızlar💃 Benim süper gücüm sürekli acıkabilmek başka bir süper gücüm yok sürekli açım resmen yemek yerken bile açım😂 sizinkiler ne olurdu🌸
Fatma_furkan1996 bymiraymom iyi yalnız değilmişim canım bende sürekli açık büfe gibiyim tok olsam bile sürekli yemek düşünüyorum bu bebiş beni obur yapıcak bu gidişle 😅😅
dilaradoyan bymiraymom doğum haftası seyitonbaşıya dönmek olabilir benimki 😂 hamilelik boyunca halsiz geçen modum doğum haftası evde Kaldırmadığım yük kalmamıştı
sari_papatyam bymiraymom ay niye öyle oluyor acaba ya benim de kaşım dökülüyor her gün bir tane geliyor elime valla hani iyi geliyordu kıla tüye 😬
Yagamin 2,5 yıldır evliyim ve evde yemek yapmazdım gebeliğin ilk iki trimesterında da yapmıyordum ama son dönemde inanılmaz şekilde yemek yapıyorum artık sabah öğle akşam düzenli şekilde 😂
Karpuzcilek_ Düzenli kahvaltı alışkanlığı edindim hamileliğim sayesinde önceden asla kahvaltı yapmazdım öğlen bi çikolata bi kahve bitti gitti ama şimdi her sabah düzenli bir şekilde o kahvaltıyı yapıyorum annelik böyle bişey sanırım😂
bymiraymom Superisibeyza ayy benim de aylardır bi gram uzamayan saçım ilk 3 ayda baya bi uzadı çok mutluyum🤭
esraynsn bymiraymom ayyyy bende aynı şekildeyiç çok yeniyiz ama sürekli açım, midemde sadece açken bulanıyor ☺️