buse76 transfer kisa suruyor dua ederek pozitip dusunerek gidin.uyutulmuyorsunuz.sadece vajinayi acmak icin bir alet takiyorlar onu biraz hissediyorsunuz bir kac saniye o takildiktan sonra kasmayin dua okuyun filan embryolog embriyolorinizi getiriyor doktorumuzla birlikte yerlestriyorlar bitiyor transfere sıkısık olarak gidiyorsunuz.simdiden dikkat edin kabiz felan olmayin .altiniza bez takiyorlar hic hareket etmeyin pozisyon degistrmeyin.bir saat öyle skstm ki belim agridi ama tuttum kendimi 1 saatin sonunda asla kalkmadan pozisyon degistrmeden beze idrarimi yaptim.ama cok zordu hayatimda hic yatarak idrar yapmadigim icin pisikolojik olarak baya ugrastim 🤣 bu sekilde tam 3 ,4 saat daha hic hareket etmeden yattım sonra saat dolunca cok agir cekimle esimin yardimiyla kiyafetimi giyip direk eve gittik ordada hemen yattim.zaten siz hastanede yatarken hemsire gelip detaylica anlatiyor .10 gun sonra kan tahlili veriyorsunuz.yani bu 10 gün is guc vb yasak yatiyorsunuz tuvalete kalkarkende yavas hareketler bu 10 gunde sebze yiyin hafif yiyin sakin kabiz olmayin