Deniiibayyy Sedaalcin hayırlı uğurlu olsun . Ben bunu yaklaşık 1 hafta önce yapmıştım çizgi çıkmadı telefonda çektiğimde hayatta görünmüyordu şimdi görünüyor umutlandım 🥹
Sedaalcin Deniiibayyy teşekkürler. Hala regl olmadıysanız bence tekrar bi test yapın inşallah gebesinizdir
yldzmtlu Deniiibayyy benimde öyleydi silik bir çizgiyi yoktur dedim çöpe attım arkadaşım silik olsada vardır dedi yarım saat sonra çöpe tekrar baktım netlesmis çizgi şimdi 31 haftalik hamileyim😂😂😂😂
Deniiibayyy yldzmtlu ayyy maşallah inşallah vardır benimki aynı duruyor ama normal bakınca çizgiyi görüyorum bilmiyorum geçen yalancı pozitif görmüştüm başka testlerde kafa yemelik gerçekten 🥲
melaly Evet var gibi ama ilk 10 dakika içindemi çıktı? Bende yapmıştım bu testi. Sonradan kuruma çizgisi çıktı hamile değildim. Ama geçen ay hemen çıktı silik çizgi ve değerim 55 di
siisu Deniiibayyy bende prodoctor test yaptım 2 gün önce silik çizgi çıktı reglm zaten gecikti yarın kontrolüm var hastanede ama birazdan tekrar test yapıcam 2 günde netleşir bence