Lavinyam06 Atyonlugra inşallah bebeğim seninle kalır tutunur sana canım 😍 transfer ağrılı bir işlem mi
biriciginannesi Hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı bir bebiş olurr kucağına da almayı rabim nasip etsin
superdaye İnşallah tutar canim 🤲 bu yollardan gecen biri olarak seni çok iyi anlıyorum heyecanını korkunu endişeni 🥰Rabbim neylerse guzel eyler . Guzel düşün guzel olsun 😍
Atyonlugra superdaye amin insaallah cok kafama taktigimdanmi ne gece aniden sıçrıyorum kasiliyorum istemsizce uykuluyken bir sorun olmaz degil mi simdi en ufak seyde kafaya takarim 🥺
btl194 Atyonlugra ben her gece uyumadan önce 3 İhlas 3 felak 3 nas 3 Fatiha 3 Ayetel Kürsi okuyordum şükür hiç korkmadım rüya olsun rahat geçirdim o evreyi tavsiye ederim canım inşallah bebeğin tutunur sağlıkla
superdaye Atyonlugra takmamaya çalış baska seslere odaklanması çalış herseyin iyi olacağını dusun olumlu düşün ya tutmazsa ya olmazsa ya şöyle olursa ya böyle olursa diye düşünürsen bedenin stres altına girer hormonların da etkilenir 🥰 akişina bırakmak lazım Rabbim buyuk
Atyonlugra Lavinyam06 aminnn insaallah ♥️ yok cok kolay 5 dakkalik bir islem hafif bir sizi oluyor tamam dinlenyrsn doktorun ne kadar derse hastanede sonradan o gun dinlenme veriyorlar zaten kagit verirler insaallah nasip olur hayirlisyla hepimize 🤲🤲
ikiprensesannesi___ Atyonlugra hayır’lı olsun Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın güzel haberlerini bekleriz🥰
-Cennetkusuannesi- Atyonlugra hayırlı olsun canım inş pozitif sonuç alırsın bende bugün başladım iğneyi kaç ml kullanmıştın acaba birde sizdeki sorun neydi bende yoğun pco görüntüsü var oyuzden gonalf 150 ile başlıcam dedi biraz düşük geldi bana
Atyonlugra -Cennetkusuannesi- aminnn insaallah bende sorun yok gebe kaldim dusuk oldu 4 yildir olmadi sonra polip oldugu icin dusuk olmus amliyt oldum 2 yil once yine olmadi asilama yaptik 2 kere olmadi simdide tup bebek kaldi tek belirsiz infertilite tanisi kondu basta 225 vuruldum 4 gun kontrole gittim sonra yine 2 gunde 300 vuruldum catlatma ignesini yaptim 2. Gun toplama oldu 5 Gun sonra mesaj attilar embriyonuz oldu gelin diye transfer oldum dun
Atyonlugra @btl194 Okuyorumda stresten sanirm kasliyorum birde gobegim morardi baya kan sulandiricidan dolayi
btl194 Atyonlugra iğne yi yaparken damara denk getirme iyicene bak öyle batır zor ve acılı olsa da sebebi güzel rabbim 9 ay yapmayı nasip etsin diye dua ederdim
Atyonlugra @superdaye @mom28_ @ikiprensesannesi___ @superdaye Aminnn insaallah Rabbim hayirlisiyla nasip etsin 🤲🤲🤲
-Cennetkusuannesi- Atyonlugra rabbim pozitifi görmeyi nasip etsin inş. Kaç tane yumurta toplandı canım kaçı döllendi bende dün başladım iğneye
Atyonlugra -Cennetkusuannesi- aminnn insaallahh Rabbim herkese nasip etsin insaallah 5 tane topladila 3 dollendi birtanesi gelisti onu transfer ettiler sadece