Guniiii Zarifokur ben kan testi verdim bugün yarın sabah sonuçlar çıkıcak onun için test yapıp önceden kendimi üzmek istemedim
tanemm19 Zarifokur bence iki gün sonra testi tekrarla canım koyulaşma olursa kan verirsin inşallah bebeğin seninledir 🥰
Zarifokur tanemm19 inşallah dua edin benim için çok istiyorum . Yaşım ilerledi .bir buçuk senedir olmuyor . Allah razı olsun 🥰
Zarifokur vanilya_kokusu_ hatırlıyor musun canım o zaman sana atmıştım o zamanda vardı . Ama tutmadı 😢şimdi gözüküyor ama ya yoksa o yüzden bekleyeceğim bakalım dua et bana ne olur hamilesin duan kabul olur 🤗
vanilya_kokusu_ Zarifokur evet hatırlıyorum inşallah olur bu sefer rahim gönlüne göre versin inşallah merak etme olacak bende düne kadar diyordum neden olmuyor 16 haftalık oldum işte merak etme seninde olacak
Masal2021 Zarifokur ins vardır her ihtimale karşı kan versene yada başka test varsa onu da yap hangi markayı yaptin
Zarifokur babymom2026 bilseydim öyle yaptım hiç çıkacağını düşünmedim ama belirti yok sanmıyorum bakacağız
Zarifokur Masal2021 yarın hasta olmazsam test alacağım yada öteki gün bakacağım . Bir daha test yapmadım ya 🤷🏻♀️