Serivebebegi bbusra00 27. Haftadayım ilk aylarda 5 kg verdim sadece üç kilosunu geri aldım o da komple göbekte zaten🤪🙆🏻♀️
Mizginnnmehmet bbusra00 36 haftalığım şu ana kadar 10 kilo aldım 20 lı haftalara kadar da kilo almamıştım bol bulantılı kusmalı geçiyor bı aralar duruldu biraz kussam da yediğim den kısmadım yedim tiksintilerim geçince
Abc32 Keyfimveben45 merhabalar kaç kiloyla hamile kaldınız? Benim doktorum 10’dan fazla alma dedi. 45 kg ile başladım 5-6 kg ile tamamlayabilir miyim tam süreci? Sizin özel olarak yaptığınız bir şey var mıydı
bbusra00 Keyfimveben45 bende 19. haftama girdim 2 kilo aldım şuana kadar ama göbeğim çok çıktı ya ilk gebeliğim halbuki yemek yiyince bi anda çok yükleniyorum ondan mı acaba az az sık yemek yerine bi anda yemekti meyveydi çaydı derken şişiyorum
Keyfimveben45 Abc32 81 ile hamile kaldim 85 86 ile doguma.gittim ilk 2 dogumda 3 üncü bebegime 86 ile gebe kaldim 91 ile doguma.gittim 😅😅 hala daha dogum kilomu veremedim stresten kaynaklı 😔😔😔
Abc32 bbusra00 11. Haftada sabah kalktığımda dümdüz oluyor ama akşama doğru şişiyor o yüzden gaz diye düşünüyorum 😁
Abc32 bbusra00 öğünlerinizi bölebilirsiniz bence 3 ana 2 ara gibi. Bir de suyu yemekle beraber içmeyin diyorlar belki bunlar iyi gelebilir
smyrgkc 3.gebeligim ikisinde de 25 kilo aldım , 43 ve 47 ile hamile kaldigim için problem olmadı şuan 30.haftadayim 20 kilo ile devam bundada 25 i tamamliycaz gibi😁
Keyfimveben45 bbusra00 ilk gebeligimde 86.2 doguma gittim 1 hafta sonra 70 kiloydum ikinci gebeligimde 85 ile doguma gittim 82 düştüm 3 de 91 ile girdim 86 ile ciktim hepsi normal dogum
bbusra00 juli_naz sormayın açlık hissediyorum ama midemde de yer yokmuş gibi şiş artık karnım asla inmiyor
juli_naz bbusra00 ben ilk aylarda pek yiyemiyordum .. sonra birde aşırı mide yanması… dün ilk kez isyan ettim artık doğurmak istiyorum diye sonrada kendimi çok kötü hissettim 🙄
Keyfimveben45 bbusra00 suni benim için cocuk oyuncağı 1 3 kendi sancimla oldu suninin gozunu seveyim 3 de şu gelisi hastaneye gidince ebeye yalvardım bana suni ver diye hersey normal olduğu için veremem dedi 4 5 kere istedim suni vermedi cadı ebe