prensannesi__58 -Papatya33 adete kaç gün kala yapmıştın canım bn 4 gün kala yaptım ama sevınemedım doğru mu yanlış mı dıye yarın başka test ıle tekrar yapıcam
-Papatya33 prensannesi__58 ben o zaman snarim adetten bir gün geçtikten sonra çıkarmıştı. Kaset test almistm onda çıkmamıştı
mystery94 prensannesi__58 canım bende bugun nimo test yaptım çizgi çıktı sizinde pozitif oldu mu ay allahm nolur yalancı pozitif olmasın :(((
prensannesi__58 mystery94 kız yanlış okumuşum mesajını inşallah doğrudur senınkı de canım Bnde ınanmadım başka testler yaptım onlarda da pozıtıf oldu
prensannesi__58 nurssy insallah sende de doğru sonuç vermıstır canım başka testler de yap için rahat eder. Ben öyle yapmıştım
mystery94 prensannesi__58 yaaa allahm inş hamileyimdir canım ya valla sabah nimo yaptım kırmızı alanı dolmadı bende sonra bidaha tuttum idrarda bozuk twsti muhtemelen çıkmadı bişey
prensannesi__58 mystery94 aynen bozuk olabılır başla marka testte al ben 3 4 marka test almıştım yapıyordum emın olmak için inşallah sızde güzel haber alırsınz